Türkiye'nin Gündemine Oturmuştu, Diğer Çocukta Başkasından Çıktı... Talihsiz Adam Yıkıldı!

Türkiye'nin Gündemine Oturmuştu, Diğer Çocukta Başkasından Çıktı... Talihsiz Adam Yıkıldı!
Eşinin koktuğunu belirterek boşanma amacıyla Esra Erol'un programına katılan kadınla ilgili kan donduran bir gelişme meydana geldi. İzleyenlerin ağzını açık bırakan Melahat'ın eşini aldattığı ve çocuklardan birinin kocasından olmadığı tespit edilmişti. Aldatma sonrasında diğer çocuğu için de DNA testi isteyen adam o çocuğun da kendisinden olmadığını öğrendi.

Esra Erol'a eşim duş almıyor, kokuyor diyerek katılan ve boşanma isteğini dile getiren Melahat B., hakkındaki gerçeklerle Türkiye'de büyük gündem oluşturdu. İzleyenlerin ağzını açık bırakan 6 yıldır evli ve 2 çocuk sahibi Melahat B.son 2 yıldır eşine ulaşamadığını da iddia ett.

Melahat B., canlı yayına çıkar çıkmaz eşinin öz bakımını yerine getirmediğini söylemişt. İddiaları cevaplamak adına Esra Erol'da programına katılan eşi Ramazan B., evliliğinde defalarca kez aldatıldığını belirterek eşinden DNA testi istedi.

Melahat B., ikinci çocuğu için DNA testini kabul edeceğini fakat ilk çocuğu için bunu kabul etmeyeceğini aktardı. Ramazan B.'nin bu talebiyle birlikte DNA testi yapıldı. Test sonucu canlı yayında açıklanmadan önce Melahat B., babasının eşi olduğunu kesin bir dille söyledi. Fakat DNA testi sonucunda baba farklı çıktı. Ramazan B. duyduğu bu haberle birlikte yıkıldı... O an ki yüz ifadesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bugün yayınlanan Esra Erol'da programında Melahat B.'nin diğer çocuğuna yapılan DNA testinin sonucu açıklandı. Sonuca göre Melahat B.'nin iki çocuğunun babasının Ramazan B. olmadığı tespit edildi. Duydukları karşısında şok geçiren Ramazan B., stüdyoyu ağlayarak terk etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.