Yıldız Tilbe'nin Yeni İşini Duyanlar Şaşırdı: İşte Yeni Mesleği

Yıldız Tilbe'nin Yeni İşini Duyanlar Şaşırdı: İşte Yeni Mesleği
Yıldız Tilbe, birkaç ay önce konserden alacağı ücretlerin listesini yanlışlıkla ifşa etmişti. Gündeme bomba gibi düşen Tilbe'nin yeni işini duyanlar şaşırıyor.

Birkaç ay önce sosyal medya hesabı üzerinden yanlışlıkla konserlerden kazanacağı ücretlerin listesini paylaşan Tilbe'nin 8 ayda 4.500.000 TL kazanacağı ortaya çıkmıştı.

Bu yıl içinde çok sayıda konser veren Tilbe, şarkıcılığının yanında yeni bir işe geçiyor. Tilbe konserlerden kazandığı parayla zeytin ağaçları aldı. Tilbe'nin yatırım amaçlı Ayvalık'ta yer alan ve içinde 500 zeytin ağacının yer aldığı bir arsa satın aldığı ortaya çıktı.

Doğal yaşama oldukça önem verdiğini her fırsatta ifade eden Tilbe'nin yetiştirdii zeytinlerle, kendi adıyla markasını yaratıp yağ üretimi yapıp satacağı iddia edildi. 

Aynı zamanda yeni işi için gerekş prosedürleri araştırmaya koyulan Tilbe'nin yeni işinde oldukça heyecanlı bir tutum sergilediği de iddia edildi.

Bunun yanı sıra Ayvalık'ta zeytin üretimi yapacak olan Tilbe, yaz aylarını Ayvalık'ta geçiren Hülya Avşar'ın da komşusu olmuş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.