Merkez Ankara'dan Ankaragücü'ne sponsorluk desteği

Merkez Ankara'dan Ankaragücü'ne sponsorluk desteği
Emlak Konut GYO güvencesiyle Pasifik İnşaat vizyonunu bir araya getiren Ankara’nın yeni buluşma noktası Merkez Ankara, Türk futbolunun ve Ankara’nın köklü takımlarından Ankaragücü’ne sponsor oldu.

Sponsorluk anlaşması çerçevesinde, Pasifik İnşaat’ın Ankara’ya değer katan Next Level markalı projelerinin ardından hayata geçirdiği yeni projesi Merkez Ankara’nın logosu, MKE Ankaragücü Spor Kulübü futbol takımı formasının göğüs kısmında yer alacak.

Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Ankara’nın ilk merkezinde, Eski Ankara ile Yeni Ankara’nın kesiştiği, şehrin en ulaşılabilir noktasında, 1.700 dönüm büyüklüğüyle şehir merkezinin en büyük yeşil alanı olacak AKM Millet Bahçesinin yanıbaşında yükselen Merkez Ankara’nın, Ankaragücü’ne verdiği destekle şehir yaşamına olduğu kadar Türk futboluna da önemli katkılar sunacağını söyledi. Merkez Ankara’nın 1.217.000 metrekare inşaat alanıyla tek parselde Türkiye’nin en büyük karma yaşam projesi olduğunu hatırlatan Fatih Erdoğan, “Ankaragücü de Türkiye’nin ve tabii ki Ankara’nın en köklü ve önemli spor kulüplerinden biri… Sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin de modern mimarideki simge binalarından birine sahip olacak Merkez Ankara projemiz ile başkentimizin simge takımlarından Ankaragücü’ne destek vermekten çok mutluyuz. Umudumuz Ankaragücü’nü hem Süper Lig’de hem Türkiye Kupası’nda hem de uluslararası müsabakalarda üst sıralarda görmek” dedi.

MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert ise, ise MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nün Türk futbol tarihinde önemli bir yer edinmiş, Kurtuluş Savaşı'nda cephede yer almış, şehit ve gaziler vermiş bir kulüp olduğunu hatırlattı. MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nün yakın zamanda büyük badireler atlattığını, daha sonra tekrar layık olduğu lige Süper Lig'e geri döndüğünün altını çözen Fatih Mert, bir çok kulübün kapanma noktasına geldiği bu dönemde ayakta kalmalarının en büyük etkeninin büyük bir camia olmalarından kaynaklandığını söyledi. Fatih Mert, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Göreve geldiğimiz kısa süre zarfında gerçekleştirdiğimiz ilk büyük sponsorluk anlaşması, Pasifik İnşaat'ın çok büyük ve önemli projesi Merkez Ankara'dır. Ankara'nın iki önemli marka değerini bir araya getirmekten dolayı oldukça mutluyuz. Bu sponsorluk anlaşması ile yönetim kurulumuzun bir vizyon ortaya koyduğu aşikardır. Göreve geldiğimiz günden beri sportif ve ekonomik başarı için çok sıkı çalışıyoruz. Kulübümüzü hem maddi açıdan rahatlatmak hem de MKE Ankaragücü

Spor Kulübü'nün marka değerine yakışır sponsorluk anlaşmaları yapmak için görüşmeler yürütmekteyiz. Günümüz modern dünyasında spor kulüpleri için sponsorluk anlaşmaları çok önemlidir. Tabi ki şirket ve holdingler için de spor kulüpleri sponsorluk anlaşmaları bakımından oldukça değerli bir pazardır. Bizim çalışmalarımız iş birliği yönündedir. Kulübümüz, reklam ve sponsorluklar için önemli ve dikkate değer bir kulüptür. Vizyonumuz, başkentimizin en büyük marka değeri MKE Ankaragücü Spor Kulübü ile değerli firma, şirket ve holdingleri reklam ve sponsorluk kapsamında bir araya getirmektir."

merkez-ankaradan-ankaragucune-sponsorluk-destegi-3-1574752034.jpg

merkez-ankaradan-ankaragucune-sponsorluk-destegi-1-1574752039.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.