Korkunç İddia: "Cesedi Kıyma Makinesine Atıp..."

Korkunç İddia: "Cesedi Kıyma Makinesine Atıp..."
Isparta'da bundan 2 yıl önce bir erkek arkadaşıyla ortadan kaybolan ve bir daha izine ulaşılamayan Zehra Çaycı'nın annesi Keziban Çaycı, genç kadının olayla ilgili tutuklu bulunan Besici Ali lakaplı şüphelice öldürüldükten sonra kıyma makinesine atılıp ortadan kaldırıldığını iddia ederek kan dondurdu.

10 Ağustos 2017 tarihinde ortadan kaybolan ve bir daha izine ulaşılamayan Zehra Çaycı'nın annesi Keziban Çaycı, dün gerçekleştirilen Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü basın açıklamasında bir yakınıyla yer aldı.

Zehra Çaycı'nın olayla ilgili tutuklu yargılanan "Besici Ali" lakaplı kişi tarafından öldürüldüğünü ve öldürüldükten sonra canice kıyma makinesiyle ortadan kaldırıldığını iddia etti.

Komşularından öğrendiklerine göre, Besici Ali lakaplı şahsın uzun süre boyunca evinde kıyma makinelerinin çalıştığını, kendisinin kasap olması sebebiyle etlerle çok içli dışlı olduğunu ve bu durumda ne yapacağını çok iyi bildiğini, bu sebepten dolayı kızının bulunmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.