Survivor Yarışmacısı Polise Saldırıp Kafasında Cam Şişe Kırdı!

Survivor Yarışmacısı Polise Saldırıp Kafasında Cam Şişe Kırdı!
Bir dönem Survivor'a katılan Milli boksör Adem Kılıçcı ve Sarallar grubuna mensup 2 şahıs, beraber gittikleri gece kulübünde polise saldırdılar. Kılıçcı ve arkadaşları hakkında 3'er yıl hapis cezası istendi.

Milli boksör tarafından başına şişe kırılan mağdur polis memuru şikayetçi oldu. Söz konusu olay birkaç gün önce yaşandı. Güvenlik Büro'da çalışmakta olan Murat C. isimli polis memuru, kız arkadaşıyla birlikte İstanbul Ortaköy'de yer alan lüks bir eğlence merkezine gitti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde külüpte eğlenmekte olan çift, yan masadaki bir grupla tartıştı. İddiaya göre genç adam eğlendiği esnada bir yandan da videoya kaydediyordu. Yan masada bulunanlar ise "bizim fotoğrafımımızı mı çekiyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Kılıçcı ve Sarallar grubuna mensup olan Aziz Saral ile Fikri Saral'ın aralarında bulunduğu grup arasında tartışma başladı ve bu tartışma kısa süre içinde arbedeye dönüştü. İddialara göre polis memuru aniden saldırıya uğradı.

Kılıçcı, masadaki cam şişeyi polis memurunun kafasına vurarak kırdı. Aldığı darbeyle yere yığılan polis memuru, tekme tokat yerde de darbedildi. Mekanın görevlilerinin olaya müdahale etmesiyle birlikte gruplar ayrıldı. Yerde kanlar içinde kalan polis, ambulansla hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığı  3 şüpheli hakkında dava açtı. Hazırlanan iddianamede 1'er yıldan 3'er yıla kadar hapis cezası istendi. 

Survivor Yarışmacısı Polise Saldırıp Kafasında Cam Şişe Kırdı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.