Cinsel İlişki Sonrasında Bunları Asla Yapmayın!

Cinsel İlişki Sonrasında Bunları Asla Yapmayın!
ABD'de 3 farklı kadın hastalıkları ve doğum uzmanıyla röportaj yaparak bilgi alan Insider isimli dergi, cinsel ilişki sonrasında asla yapılmaması gerekenleri listeledi.

Cinsellikle ilgili son dönemlerde bilinen pek çok yanlış uzmanlarca düzeltilmeye çalışılıyor. Özellikle ABD'li uzmanlar bu konuda hemen hemen her hafta farklı bir konuyu ele alarak bilgilendirme yapıyor. İşte Insider dergisi tarafından yayınlanan cinsel ilişki sonrası yapılması ve asla yapılmaması gerekenlerin listesi..

  • Tuvalete gitmeyi ihmal etmeyin

Cinsel ilişki yaşamnın vajinada yer alan bakterilerin üriner sisteme ulaşmasında etkisi çok büyük. Cinsel ilişki sonrasında tuvalete gitmek asla ihmal edilmemeli.

  • Aşırı sıcak sudan kaçının

Cinsel ilişki sonrasında dinimize göre abdest almak zorundayız. Fakat bu abdest sıcak suyun altına girmekle olmamalı. Özellikle kadınlar aşırı sıcak sudan kaçınmalı.

  • Genital bölgede kokulu ürünler kullanmayın

Vücutta yer alan normal ve yararlı bakterileri değiştiren bu kokular, asla genital bölgelerde kullanılmamalı. Sadece koku değil yine özellikle kadınlar genital bölgelerine su, şampuan v.s. de temas ettirmemeli.

  • Dar kıyafetler giymeyin

Cinsel ilişki sonrasında dar bir kıyafet giymemek gerekiyor. Vücut sıvıları genellikle fazla olduğu için, sürtünme bakterileri etrafa yayar. Bu yüzden olabildiğince bol kıyafetler giyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.