Öğrencilerin isteğini Başkan Balcı kırmadı

Öğrencilerin isteğini Başkan Balcı kırmadı
Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı bir sözünü daha tuttu.

Başkan Balcı'nın talimatıyla, öğrencilerin derslerine ve sınavlarına daha rahat çalışabilmesi için, Ali Ersoy ve Karapürçek mahalle kütüphaneleri, gece saat 22:00'ye kadar açık kalacak.

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'dan öğrencilere büyük destek... Altındağlı öğrencilerin daha rahat ders çalışabilmeleri için Başkan Asım Balcı'nın talimatıyla; Ali Ersoy ve Karapürçek mahalle kütüphaneleri bundan sonra gece saat 22:00’ye kadar açık kalacak.

“HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ”

Altındağlı gençlerin daha rahat ve verimli ders çalışmaları için böyle bir karar aldıklarını söyleyen Başkan Asım Balcı, "Üniversitelerde sınav haftası… Altındağlı gençlerin zamanı daha iyi değerlendirmeleri ve son tekrarları yapmaları gerek. Ayrıca gün içinde okulda olan gençlerimiz, akşam saatlerinde ders çalışabiliyor.  Gençlerimiz yeter ki çalışsın, başarsın. Biz kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız. Altındağlı gençlere belediye olarak her zaman destek vereceğiz. Onlardan gelen talepler bizim önceliklerimiz arasında... Umarım gençlerimiz sınavlardan başarılı sonuçlar elde eder. Allah tüm öğrencilerimize zihin açıklığı versin.” dedi.

YENİ KÜTÜPHANELER YAPACAĞIZ

Kütüphanelerin mahalleler için çok önemli bir ihtiyaç olduğunu da belirten Başkan Asım Balcı, "Her gittiğimiz ortamda öğrenci kardeşlerimiz hem ders çalışabilecekleri hem de rahat rahat kitap okuyup, araştırma yapabilecekleri mekanlar istiyorlar, bir de bu mekanların geç saatlere kadar açık kalmasını rica ediyorlardı. Bu ricayı geri çeviremezdik. Tüm detayların düşünüldüğü bu mahalle kütüphanelerinde öğrenci kardeşlerimiz derslerine rahatlıkla çalışabilecek. İnşallah Altındağ'ın her mahallesine bu uygulamayı getirerek öğrencilerimize uygun koşullar sunmaya çalışacağız, yeni kütüphaneler yapacağız.” ifadelerini kullandı.

renciler-istegini-baskan-balci-kirmadi-4-1574836216.jpg

renciler-istegini-baskan-balci-kirmadi-5-1574836211.jpg

renciler-istegini-baskan-balci-kirmadi-3-1574836195.jpg

renciler-istegini-baskan-balci-kirmadi-1-1574836199.jpg

renciler-istegini-baskan-balci-kirmadi-2-1574836204.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.