Dünyanın ilk ve tek güneş enerjili çit sistemine Türk imzası

Dünyanın ilk ve tek güneş enerjili çit sistemine Türk imzası
Türkiye’de tel çit sektörünün kurucusu Kösedağ, geliştirdiği inovatif ürünlerle sunduğu güvenlik çözümlerini en üst standarda taşıyor.

Bu ürünlerden biri olan dünyanın ilk ve tek güneş enerjili ışıklı çit sistemi, estetik, çevreye duyarlı ve aynı zamanda yüksek güvenlik sağlıyor.

Türkiye'nin ilk tel örme ve çit üreticisi olan Kösedağ, inovatif bakış açısı, entegre güvenlik çözümleri ve kaliteli ürünleriyle sektöre öncülük ediyor. Sektörün ilk ve tek Ar-Ge merkezinin de kurucusu olan Kösedağ, geniş ürün yelpazesi ve geliştirdiği özel teknolojilerle yüksek güvenlik projelerinden uluslararası sınırlara, kamu projelerinden konut alanlarına kadar birçok farklı prestijli projeye imzasını atıyor. Kösedağ’ın geliştirdiği inovatif çözümlerden biri de dünyanın ilk ve tek güneş enerjili çit sistemi…

Benzersiz, dayanıklı ve şık tasarımıyla dikkat çeken Solar Enerjili Çit Sistemi, gündüz güneşten aldığı enerjiyle çit hattında gece boyunca aydınlatma sağlıyorr. K-dag metal, alüminyum çit direkleri ve uygulanacağı alanda bulunan mevcut direkler dahil olmak üzere tüm direklere uygulanabiliyor. Kösedağ’ın geliştirdiği bu özel sistem sayesinde altyapı, kablo ve herhangi bir bağlantıya ihtiyaç kalmadan her direk, bağımsız şekilde aydınlatma sağlıyor. Darbelere ve sert hava koşullarına dayanıklı, özel bir malzemeden üretilen solar başlık, sisteme entegre edilebiliyor.

Solar Solar Enerjili Çit Sistemi ile eşssiz bir uyum sağlayan K-dag Alüminyum ve Metal Çit Direği’nin özel kesit yapısından dolayı panellerin direğe montajı sırasında delme işlemine veya ek bağlantı elemanlarına da ihtiyaç duyulmuyor. Bu özelliği sayesinde kolay kurulum ve montaj avantajı sağlıyor. 70’i aşkın ülkeye ihracat yapan Kösedağ’ın Solar Enerjili Çit Sistemi ile birçok ülkede, otoyollar, havalimanları, alışveriş merkezleri, sanayi tesisleri, konut projeleri gibi farklı alanlarda prestijli projelerde yer almaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.