Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Nasıl Başvurulur?

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Nasıl Başvurulur?
Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Nasıl Başvurulur? Kim milyoner olur programı geçmiş zamanlardan beri Türk tarihinin en fazla izlenen bilgi yarışmasıdır.

Kim Milyoner Olmak İster

Kim milyoner olur programı geçmiş zamanlardan beri Türk tarihinin en fazla izlenen bilgi yarışmasıdır. Kim Milyoner Olmak İster? 2 Ağustos 2011 senesinden beri ATV ekranlarında yayınlanmaktadır. Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı Murat Yıldırım tarafından sunulmaktadır. Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı, haftanın 3 günü seyircisi ile buluşmaktadır. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, Kenan Işık ve Selçuk Yöntem tarafından da sunulmuştur. Km Milyoner Olmak İster yarışma programında yarışmacılara 12 soru sorulmaktadır. 12 soruyu doğru yanıtlayan yarışmacı 1.000.000 TL kazanmaktadır. Ancak bugüne dek bu ödülü henüz alabilen yarışmacı olmadı.

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Nasıl Başvurulur?

Kim Milyoner Olmak İster soruları 12 adettir. İlk 2 soruyu doğru yanıtlayan yarışması bin liralık ödülü almaya hak kazanır. Bin TL kazandıktan sonra 7. Soruya gelindiğinde 2. Baraj sorusunun da doğru yanıtlaması halinde yarışmacı 15 bin TL almaya hak kazanır. 15 Bin TL değerindeki yedinci sorudan sonra baraj sorusu yoktur. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmak için internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurmak ve göndermek gerekmektedir. Başvuru formunu dolduran kişiler her sene formlarını yenileyebilir ve tekrar başvuru yapabilir. Özellikle yarışmaya katılan konukları ile fenomen olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, Türkiye’nin her bölgesinden yarışmacıları konuk etmektedir. Eğitim düzeyi oldukça yüksek başarılı kişilerin ilk sorularda elenebildiği bir yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster, ATV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Kim Milyoner Olmak İster Fragman

Kim Milyoner Olmak İster fragmanı ile yeni bölüme katılacak olan yarışmacılar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Haftanın 3 günü ATV ekranlarında seyircisi ile buluşan Kim Milyoner Olmak İster, Murat Yıldırım sunuculuğunda izlenmektedir. Seyirciler tarafından oldukça beğenilen ve izlenen bir yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster programını haftanın 3 günü Atv ekranlarından izleyebilirsiniz. Kim milyoner olur programına başvurmak için başvuru programını doldurmak ve göndermek yeterlidir. Oldukça fazla başvuru olan bir program olduğu için geri dönüşler uzun sürebilmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.