Usta kalemlerle genç yeteneklerle bir araya geliyor

Usta kalemlerle genç yeteneklerle bir araya geliyor
Mamak Belediyesi dilimize, kültürümüze yeni yazarlar kazandırmak amacıyla düzenlediği Yazarlık Okulu projesinde kapsamında, usta kalemlerle genç yetenekler bir araya getirmeye devam ediyor.

Mamak Belediyesi Musıkî Muallim Mektebi’nde her hafta cumartesi günleri iki saat boyunca gerçekleşen eğitimlerde genç kuşaklar, Türkçe düşünme ve düşündüklerini güzel yazabilme becerileri geliştirebilme fırsatı yakalıyor. İki kur üzerinden gerçekleşen eğitimlerde, metin okumaları ve çözümlemelerine, hikâye, roman, şiir, deneme, inceleme-eleştiri, makale ve fıkra yazımının inceliklerine yer veriliyor.

Projeler üretmeye devam edeceğiz

Yazarlık Okulu ile genç yeteneklerin Türkçe düşünme ve düşündüklerini güzel yazabilme becerileri geliştirebilmelerini amaçladıklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Alınan eğitimlerle geleceğin yeteneklerinin Mamak’tan çıkmasını istiyoruz. Bunun içinde vatandaşlarımızın kültürel ve sosyal gelişimleri için projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Köse, tüm gençleri Yazarlık Okulu projesine katılarak kendilerini geliştirmeye davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.