Karısını Kendi Yatağında Farklı Bir Adamla Bastı: Dehşet Saçtı!

Karısını Kendi Yatağında Farklı Bir Adamla Bastı: Dehşet Saçtı!
Meksika'da, karısını kendi yatağında farklı bir adamla basan bir şahıs çıldırdı. Belinde bulundurduğu silahını çıkaran şahıs, karısını kurşun yağmuruna tuttu. Karısı olay yerinde hayata gözlerini yumarken, yatakta yakalanan diğer şahıs ise kaçtı. Evli olan çiftin, bir kız çocukları olduğu öğrenildi.

Meksika Tehuantepec şehrinde meydana gelen, ismi Alfonso E.R. olarak açıklanan 26 yaşındaki genç adam, eve geldiğinde 19 yaşında olan eşi Osmara J. Martinez'in farklı bir adamla kendi yatağında yattığını görünce çıldırdı. Belinde bulundurduğu tabancayı çıkaran adam karısını kurşun yağmuruna tuttu. Osmara J. Martinez yatakta kanlar içerisinde kalarak hayata gözlerini yumdu.

Yolda Öldü

Silah seslerini duyan akrabaları hemen eve girdiler. Osmara'nın yatağının kan olduğunu, kendisinin ise salonda kanlar içerisinde yattığını gördüler. Hemen acil sağlık ekipleri ve polis ekiplerine haber veren yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdiler. Ambulansla hastaneye kaldırılan genç kadın, yolda öldü.

İntihar Edecekken Yakalandı

Alfonso E.R.'nin karısıyla yatakta bastığı şahıs ise olay yerinden kaçtı. Koca, yakalanma ve ömür boyu hapis korkusuyla birlikte intihar edecekken, polis ekiplerince son dakika gözaltına alındı.

Okumasını Engelledi!

Ölen kadının yakınları, kocası olan 26 yaşındaki Alfonso E.R.'nin, Osmara ile henüz 14 yaşındayken tanıştığını ve okumasını engelleyerek okuldan uzaklaştırdığını ifade ettiler. Ailesi olarak bu evliliğe sevgili oldukları günden itibaren karşı olduklarını anlatan acılı aile, kızlarını ikna edemediklerini söylediler. Evli çiftin bir kız çocukları olduğu bilgisine de ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.