40’lık Tuvalet Kağıdı Stoklarında Kaçırılmayacak Teklif! İlk Gelen Alır, Acele Edin!

40’lık Tuvalet Kağıdı Stoklarında Kaçırılmayacak Teklif! İlk Gelen Alır, Acele Edin!
Zamların ardı arkası kesilmezken, Tarım Kredi Market tüketicilere tuvalet kağıdında unutulmaz bir indirim fırsatı sunuyor! Stoklar tükenmeden, hızlı olan kazançlı çıkacak!

Temel ihtiyaç ürünleri arasında yer alan tuvalet kağıdında Tarım Kredi Market'ten müthiş bir indirim kampanyası başlatıldı! 2 gün süreyle geçerli olacak olan bu kampanya ile tüketiciyi sevindirecek indirimler tüketicileri bekliyor!

Tuvalet Kağıdı İndirimi Var! Tuvalet Kağıdı Fiyatı Ne Kadar?

Temel ihtiyaç maddelerindeki fiyat artışlarına bir dur demek için Tarım Kredi Market, tuvalet kağıdı ve diğer pek çok üründe indirim sağlıyor. Tuvalet kağıdında yapılan indirim fırsatı, vatandaşların yüzünü güldürüyor ve stok yapmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Familia 40'lı tuvalet kağıdı, normalde 228,75 TL olan fiyatıyla, Tarım Kredi Markette 179,95 TL'ye; Solo Bambu 40'lı Tuvalet Kağıdı ise 239,95 TL yerine 188 TL'ye satışa sunuluyor. Fly Tuvalet Kağıdı Çift Katlı 32 Rulo da indirimle birlikte 180,00 TL'ye düşüyor.

Zam Fırsata Dönüştü!

Zam dalgalanmalarının ardından tuvalet kağıdında böylesine büyük bir indirimin gerçekleşmesi, tüketicilere adeta bir nefes aldırıyor. İndirim, temel ihtiyaç ürünlerini stoklamak isteyen tüketiciler için büyük bir fırsat oluşturuyor.

Hızlı Olan Kapacak!

Tarım Kredi Market'in sınırlı süreli indirim kampanyası, stoklar bitene dek devam edecek. Tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği bu kampanyada hızlı olanlar, indirimli fiyatlarla tuvalet kağıdı stoklayabilecek.

Tuvalet kağıdı markalarında yapılan bu indirim, temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarının sürekli arttığı bu dönemde tüketicilere büyük bir avantaj sağlıyor. 2 günlük bu özel indirim fırsatıyla Tarım Kredi Market, tüketicinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.