Ankara'nın En İyi Pizzacıları 2023! Ankara'da Pizza Nerede Yenir? İşte Gurme Pizza Mekanları!

Ankara'nın En İyi Pizzacıları 2023! Ankara'da Pizza Nerede Yenir? İşte Gurme Pizza Mekanları!
Ankara, lezzetli pizzaları ile ünlü birçok restoran ve kafeye ev sahipliği yapmaktadır. Bu haberde, başkentin benzersiz pizza lezzetlerini deneyimleyebileceğiniz birkaç yeri öne çıkaracağız. Ankara'nın birbirinden lezzetli pizzacılar işte bu listede...

Ankara, pizza severlere birçok farklı ve benzersiz lezzet sunuyor. Farklı çeşitleri ve yaratıcı lezzetleriyle bu mekanlar, pizza deneyiminizi unutulmaz kılacak. Özellikle bahsedilen mekanlarda sunulan çeşitli ve özgün pizza çeşitleri, Ankara’da pizza keyfinizi ikiye katlayacak. İster geleneksel İtalyan pizzalarını, isterse daha modern ve yaratıcı çeşitleri denemek isteyin, Ankara'da her zevke uygun bir pizza mekanı bulabilirsiniz. Pizza tutkunları için Ankara, lezzetli durakları ile dolu bir şehir.

Ankara'da Pizza Nerede Yenir! Ankara En İyi Pizzacıları!

The Italian Cut

İtalyan esintileriyle dolu olan bu hoş mekan, adeta sizleri İtalya'ya götürüyor. The Italian Cut, Ankara'nın Bahçeli bölgesinde gerçek İtalyan pizzası deneyimi yaşamak isteyenler için bir numaralı adres. Burada, benzersiz pizza çeşitlerinin yanı sıra çikolatalı pizza ve çay da ikram edilmektedir.

Double Zero Pizzeria

Napoli pizza tutkunlarına hitap eden bu mekan, geniş porsiyonları ve cana yakın personeli ile göz dolduruyor. Gerek Ümitköy gerekse GOP bölgesindeki şubeleri ile hizmet veren Double Zero, geleneksel Napoli pizzasını Ankara’da tatmak isteyenler için ideal bir durak.

Pizza Il Forno

Ankara'nın 15 farklı bölgesinde hizmet veren Pizza Il Forno, pizza denildiğinde ilk akla gelen mekanlardan biri. 2013 yılında Yıldız'da 4 masa ile başlayan bu zincir, bugün Ankara'nın birçok noktasında lezzetini konuşturmaktadır.

Mozz. Pizza

Konumu biraz uzak olabilir ancak Napoli pizzası deneyimlemek isteyenler için mükemmel bir adres. Yoğun talep sebebiyle hafta sonları rezervasyon yapmanızı tavsiye ederiz.

Italian Di Pizza

Bu mekan, dilim pizza yemek isteyenler için ideal. İnce hamuru ve çeşit çeşit pizzaları ile dikkat çeken Italian Di Pizza, Bahçeli, Cepa AVM ve Cebeci'de pizza severlere hizmet vermektedir.

Stüdyo Pizza

Bu sıcak ve samimi mekan, Napoli usulü pizzaları ile bilinir. Margherita pizzasının yanı sıra, kızarmış ekmek çorbaları ve Baba Misu tatlıları da denemeniz gereken lezzetler arasında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.