Star Tv'den Şok Final Kararı! Çöp Adam İçin Veda Zamanı! Seyircileri Yasta...

Star Tv'den Şok Final Kararı! Çöp Adam İçin Veda Zamanı! Seyircileri Yasta...
Büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilen, Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrollerinde yer aldığı Star TV dizisi "Çöp Adam"ın yayın hayatına erken son verme kararı aldığı iddia edildi. İşte detaylar...

"Çöp Adam", her ne kadar güçlü bir oyuncu kadrosuna ve ilgi çekici bir hikayeye sahip olsa da son zamanlarda izlenme oranlarında büyük bir düşüş yaşamıştı. Özellikle bu sezon, Tamer ve Peri karakterlerinin kaçırılan bebeklerinin hikayesi etrafında şekillenen dizi, beklentilerin oldukça altında kaldı. Önceki hafta sezonu düşük reytinglerle açan dizi, bu hafta da aynı sorunla karşı karşıya.

Çöp Adam Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor!

Eğer "Çöp Adam" önümüzdeki hafta da beklenen izlenme oranlarına ulaşamazsa, 30. bölümünde final yaparak ekranlara veda edebilir. Bu durumda, dizi sevenlerini 11 Ekim Çarşamba akşamı duygusal bir veda bekliyor olacak.

Çöp Adam Dizisi Geleceğini Reytingler Belirleyecek!

Star TV'den konu hakkında resmi bir açıklama henüz gelmezken, dizinin hayranları bu iddiaları büyük bir üzüntüyle karşıladı. Şimdi tüm gözler, "Çöp Adam"ın kaderini belirleyecek olan önümüzdeki hafta yayınlanacak reyting sonuçlarında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.