Chery, Satış Rekortmeni Omoda 5'i Elektrikli Olarak Piyasaya Sürüyor! Omoda 5 Türkiye Fiyatı Kaç TL

Chery, Satış Rekortmeni Omoda 5'i Elektrikli Olarak Piyasaya Sürüyor! Omoda 5 Türkiye Fiyatı Kaç TL
Elektrikli araç pazarında dev bir adım atan Chery, sevilen modeli Omoda 5'i elektrikli bir seçenekle yeniden tasarlayarak otomotiv dünyasında yeni bir sayfa açıyor. Omoda 5 EV, çevre dostu bir seçenek sunuyor!

Mart 2024'te İngiltere pazarına sunulması planlanan Omoda 5 EV, 61kWh'lik güçlü bir batarya ile donatıldı ve tam şarj ile 450 km menzil vaat ediyor. 110kW'a kadar hızlı şarj özelliği, kullanıcılarına yüzde 80 şarj seviyesine sadece yaklaşık 30 dakikada ulaşma olanağı sağlıyor, böylece "zaman" modern yaşamın hızına uyum sağlıyor.

Omoda 5 EV Özellikleri!

201 hp güç üreten tek bir elektrik motoru, Omoda 5 EV'yi sadece 7.6 saniyede 0'dan 100 km/sa hıza çıkarabilme kapasitesiyle segmentinde ciddi bir oyuncu haline getiriyor. Üç farklı sürüş modu - eko, konfor ve spor, sürücülerin yol koşullarına ve sürüş tercihlerine göre deneyimlerini kişiselleştirmelerine olanak tanıyor.

ekran-goruntusu-2023-10-18-132225.jpg

Omoda 5 EV'nin tasarımı, markanın 'Hareket Halindeki Sanat' felsefesini benimseyerek, elektrikli araçların estetik anlayışını yeniden tanımlıyor. Geleneksel ön ızgaranın yerini alan gövde renginde şık bir panel ve ön farlar arasında belirgin bir şekilde konumlandırılan Omoda ismi, aracın çağdaş ve minimalist karakterini ön plana çıkarıyor.

Omoda 5 Türkiye Fiyatı Kaç TL?

Fiyatlandırma konusunda Chery henüz net bir rakam açıklamasa da, Omoda 5 EV'nin oldukça rekabetçi bir fiyat etiketiyle geleceği öngörülüyor.

2 milyon lira altı bir başlangıç fiyatının beklendiği model, dört farklı donanım seviyesi ve birçok kişiselleştirme seçeneği sunarak tüketicilere geniş bir yelpazede özgürlük tanıyor.

ekran-goruntusu-2023-10-18-132330.jpg

Chery, Satış Rekortmeni Omoda 5'i Elektrikli Olarak Piyasaya Sürüyor!

Chery'nin elektrikli geleceği burada bitmiyor; şirket 2025 yılına kadar Avrupa'da iki yeni SUV modeli daha sunmayı planlıyor.

Bunlar arasında, çeşitli enerji seçenekleriyle gelecek daha büyük bir O9 modeli ve Nissan Juke'a doğrudan rakip olacak, farklı enerji seçeneklerine sahip bir başka kompakt SUV bulunuyor.

Chery'nin bu hamlesi, sürdürülebilirlik ve ileri teknolojiye yönelik taahhüdünün güçlü bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.