Sararan Şeffaf Telefon Kılıflarınızı Yeniden Canlandırın! 5 Dakikada Uygulayabileceğiniz Pratik Yöntemle Yenisi Almaya Son!

Sararan Şeffaf Telefon Kılıflarınızı Yeniden Canlandırın! 5 Dakikada Uygulayabileceğiniz Pratik Yöntemle Yenisi Almaya Son!
Akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelirken, onları korumak için kullandığımız şeffaf telefon kılıfları zamanla sarararak estetik görünümlerini kaybedebiliyor. İşte sararmış kaplarınızın çözümü burada!

İlk yöntem olarak karbonat, yani kabartma tozu, sararmış kılıflar üzerinde mucizeler yaratabilir. Bir miktar kabartma tozu ve suyu macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Bu karışımı bir diş fırçası yardımıyla kılıfın her yerine uygulayın ve kurumasını bekleyin. Daha sonra ılık suyla durulayın. Karbonatın doğal beyazlatma özelliği, kılıfınızdaki inatçı sarı lekelerin çıkarılmasına yardımcı olacaktır.

Bir diğer pratik çözüm ise diş macunu kullanımıdır. Diş macununun içerisinde bulunan maddeler, sadece dişlerinizi değil, telefon kılıflarınızı da beyazlatabilir. Eski bir diş fırçasına sıkacağınız bir miktar diş macunuyla kılıfınızı fırçalayın ve ardından ılık suyla durulayın. Bu basit işlem, kılıfınızdaki sarı tonları önemli ölçüde azaltacaktır.

resim-2023-10-19-135556032.png

Ayrıca, elma sirkesi de temizlik konusunda oldukça etkili bir yardımcıdır. Elma sirkesinin asidik yapısı, sarı lekelerle savaşırken, aynı zamanda kılıfınızın mikroplardan arındırılmasına da katkıda bulunur. Bir kabın içine eşit miktarda su ve elma sirkesi koyun, kılıfınızı içine batırın. Yaklaşık iki saat sonra çıkarıp durulayın. Kılıfınız eskisi gibi parlayacaktır.

Bu basit ve doğal yöntemlerle, sararmış ve eski görünümlü telefon kılıflarınızı yenilemek mümkün. Hem çevreye duyarlı bir seçim yapmış olursunuz hem de ekonomik açıdan tasarruf etmiş olursunuz. Unutmayın, bazen çözüm çok yakınınızda, evinizin bir köşesinde sizi bekliyor olabilir!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.