Deutz yeni model traktörünü tanıttı! Peynir ekmek gibi satacak... İşte Deutz Yeni Model Traktörün Özellikleri ve Fiyatı!

Deutz yeni model traktörünü tanıttı! Peynir ekmek gibi satacak... İşte Deutz Yeni Model Traktörün Özellikleri ve Fiyatı!
Tarım sektörüne yön veren Alman traktör devi Deutz, yeni modeli 9340 TTV Agrotron ile pazarda yeni bir çığır açıyor. Hem estetik tasarımı hem de cüzdan dostu fiyatıyla dikkat çekiyor...

Deutz-Fahr mühendislerinin öncülüğünde geliştirilen ve tarımda devrim niteliği taşıyan 9340 TTV Agrotron, yüksek teknolojiyi ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Ultra modern tasarımı, otomatikleştirilmiş fonksiyonları ve yüksek beygir gücü ile tarlalarda verimliliği maksimum seviyeye çıkaran traktör, minimum enerji tüketimiyle de çevre dostu bir çalışma vaat ediyor.

Deutz yeni model traktörünü tanıttı! peynir ekmek gibi satacak...

Deutz'un gelişmiş motor teknolojisi, yakıt tüketimini önemli ölçüde düşürürken, gücünden ödün vermeyen yapısıyla ön plana çıkıyor.

Çift aşamalı turbo şarj ve ara soğutma sistemine sahip Deutz TTCD 7.8 I motor, anında tepki verme özelliği ve sabit tork gücü ile zorlu tarım şartlarında bile üstün performans sergiliyor. Ayrıca, yenilikçi SCR/DPF teknolojisi sayesinde uluslararası emisyon standartlarına uygun çalışma gösteriyor.

resim-2023-10-22-140134461.png

İşte Deutz Yeni Model Traktörün Özellikleri ve Fiyatı!

Yeni modelin dikkat çeken bir diğer özelliği ise 100 saatlik motor yağı değişim aralığı. Bu özellik, işletme maliyetlerini düşürürken, traktörün kullanım ömrünü uzatıyor. Ayrıca, azami 60 KM/SA hıza ulaşabilen şanzımanı ile seyahatlerde konfor ve ekonomiyi bir arada sunuyor.

9340 TTV Agrotron, iki kademeli ön PTO özelliği sayesinde, kullanıcılara esneklik sağlıyor. Aynı zamanda arka kol yapılandırması, tarım ekipmanlarının kolayca bağlanabilmesi ve yüksek performanslı motor freni sayesinde güvenli bir sürüş deneyimi için ideal bir ortam yaratıyor.

ekran-goruntusu-2023-10-22-214337.png

Deutz Fiyatı!

9340 TTV Agrotron (Ön Süsp.+Hid+PTO) Kabin-Klima: 314.441 Euro

9340 TTV Agrotron Warrior (Ön Süsp.+Hid.+PTO) Kabin-Klima: 319.308 Euro

Elektronik park freni (EPB) sistemi, traktörü hareketsiz durumdayken güvende tutarken, hareket halindeyken otomatik olarak devre dışı kalıyor, böylece sürücülerin güvenliğini en üst düzeyde sağlıyor.

Tüm bu özellikleriyle Deutz 9340 TTV Agrotron, tarım sektöründeki teknolojik dönüşümü temsil ediyor ve çiftçilere, verimliliği ve konforu ekonomik bir pakette sunuyor. Bu yenilikçi traktör, şüphesiz ki pazarda kısa sürede yerini alacak ve tarım profesyonellerinin vazgeçilmezi olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.