29 Ekim'de BİM, A101, ŞOK, Carrefour, Migros'un Çalışma Saatleri... Hafta Sonu Yarım Gün mü, Tam Gün mü?

29 Ekim'de BİM, A101, ŞOK, Carrefour, Migros'un Çalışma Saatleri... Hafta Sonu Yarım Gün mü, Tam Gün mü?
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarının arefesinde, vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de 28 ve 29 Ekim tarihlerinde marketlerin açık olup olmadığı. İşte detaylar...

Cumartesi ve Pazar günlerini kapsayan bu özel hafta sonunda, özellikle zincir marketlerin çalışma saatleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

28 Ekim Cumartesi, resmi tatilin arifesine denk gelmesine rağmen, büyük market zincirleri A101, BİM, ŞOK, Carrefour ve Migros'un çalışma saatlerinde bir değişikliğe gitmeyeceği öğrenildi. Marketler, alışveriş yapmayı planlayan müşterilerine normal çalışma saatleri içerisinde hizmet verecek.

A101, hafta içi ve sonu sabah 09.00'da başlayarak akşam 21.30'a kadar alışveriş severlere kapılarını açık tutuyor. Resmi internet sayfasında belirtilen bilgiye göre; bayramlar, resmi tatiller ve diğer özel günlerde mağaza çalışma saatlerinin, yerel yönetmelikler ve koşullara bağlı olarak değişebileceği hatırlatılıyor.

ekran-goruntusu-2023-10-28-140201.jpg

BİM ve ŞOK marketler ise yine müşterilerine sabah 09.00 itibarıyla hizmet vermeye başlayacak ve akşam 21.00'de hizmet sonlanacak. Bu süreçte, tüketicilerin ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebilmeleri için tüm önlemler alınmış durumda.

Ancak unutulmamalıdır ki, resmi tatil günlerinde ve özellikle Cumhuriyet Bayramı gibi önemli milli bayramlarda, kamu kurumları, bankalar, noterler, okullar, üniversiteler ve nüfus müdürlükleri kapalı olacak. Sağlıkla ilgili acil durumlar için hastanelerin acil servisleri ve nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam edecek.

Bu özel günlerde alışveriş planı yaparken, vatandaşların resmi tatillerde mağazaların çalışma saatleri ile ilgili değişikliklere karşı dikkatli olmaları ve ihtiyaçlarını öncesinde planlamaları önem arz ediyor. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, tüm hazırlıklarını önceden yapan vatandaşlarımız, bayramın tadını çıkarabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.