Kızılcık Şerbeti'nin Ertuğrul'u Kayra Şenocak, Nasıl 45 Kilo Verdi? Meğer İşin sırrı başkaymış…

Kızılcık Şerbeti'nin Ertuğrul'u Kayra Şenocak, Nasıl 45 Kilo Verdi? Meğer İşin sırrı başkaymış…
Kızılcık Şerbeti dizisinin 2. sezonunda Ertuğrul karakteriyle ekibe katılan Kayra Şenocak, 45 kilo verme başarısını eşine ve diyet-spora bağlıyor.

Show TV'nin fenomen dizisi "Kızılcık Şerbeti," yeni sezonunda Ertuğrul karakterini canlandıran Kayra Şenocak ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizi, 2. sezonunda da reyting rekorları kırmaya devam ediyor ve izleyicileri ekran başına çekiyor.

Kızılcık Şerbeti'nin Ertuğrul'u Kayra Şenocak, Nasıl 45 Kilo Verdi?

Dizinin başarılı oyuncusu Kayra Şenocak, eşi Ayşe Şenocak'la birlikte Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı.

Fazla kilolarından kurtulan Şenocak, kilo verme sürecini eşiyle birlikte yaşadığını açıkladı. "Eşim sayesinde verdim. Tamamen diyet ve sporla verdim. 45 kilo gitti. Ameliyat ve operasyon yok. Sporu da seven biri değilim. 131 kiloya kadar çıkmıştım. Kendimi o şekilde görmek istemedim" dedi.

Meğer İşin sırrı başkaymış…

Kayra Şenocak, eşinin hazırladığı sebze yemekleri sayesinde kilo verdiğini belirtti ve "Bu işi yapmak istiyorsam o şekilde görünmemem gerekiyordu. Ameliyata harcanacak o parayı spor salonuna ve diyet programına harcadıklarında sonuç daha uzun vadeli oluyor. Ameliyat sonrası yeniden kilo alanları duyuyoruz. Bu süreçte eşim kabak yemeği yaptı. Sebze ağırlıklı beslendim. Bu süreçte ben değil eşim yıprandı" şeklinde konuştu.

Kayra Şenocak'ın kilo verme başarısı, izleyicileri ve hayranlarını etkileyen bir hikayeye dönüşüyor. Kendisinin ve eşinin bu sağlıklı değişim öyküsü, diziye olan ilgiyi daha da artırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.