Erdal Özyağcılar, FOX'un Yeni Dizisi 'Gaddar'ın Kadrosuna Katıldı! Acımasız bir Kabadayıyı Canlandıracak

Erdal Özyağcılar, FOX'un Yeni Dizisi 'Gaddar'ın Kadrosuna Katıldı! Acımasız bir Kabadayıyı Canlandıracak
Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, FOX'un merakla beklenen dizisi 'Gaddar'ın kadrosuna dahil oldu.

FOX'un yeni projesi "Gaddar," başarılı bir oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna son olarak Türk televizyonunun usta isimlerinden Erdal Özyağcılar katıldı.

Erdal Özyağcılar 'Gaddar'ın Kadrosuna Katıldı!

Ay Yapım imzalı "Gaddar" dizisi, yapımcı Kerem Çatay tarafından hazırlanıyor ve yönetmen koltuğunda "Çukur" ve "Üç Kuruş" gibi başarılı projelere imza atan Sinan Öztürk bulunuyor. Dizi, beklenen ve merakla takip edilen FOX projeleri arasında yer alıyor.

Erdal Özyağcılar, "Gaddar" dizisinde Ekber Baltacı karakterini canlandıracak. Karakteri, oğluyla yaşadığı çatışmalarla ve acımasız kişiliğiyle tanınan bir kabadayı olarak tanımlanıyor.

Gaddar Dizi Oyuncuları Kim?

Dizide, Erdal Özyağcılar'a Çağatay Ulusoy (Levent), Onur Saylak (Müdür), Sümeyye Aydoğan (Aydan), Laçin Ceylan (Fatma), Hakan Salınmış (Davut), Fatih Berk Şahin (Rüzgâr), Deniz Özerman (Fikriye), Aytek Şayan (Gürkan) ve Neslihan Yeldan (Oya) gibi önemli isimler eşlik edecek.

"Gaddar," seyircileri sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Başarılı oyuncu Erdal Özyağcılar'ın diziye katılması, projeye olan ilgiyi daha da artıracak gibi görünüyor. Dizi, yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.