Gönül Dağı 117. Bölüm Fragmanında Neler Oldu! Düğüncü Muammer'in Ölümü Sonrası Yeni Bir Ambulans Kalkıyor!

Gönül Dağı 117. Bölüm Fragmanında Neler Oldu! Düğüncü Muammer'in Ölümü Sonrası Yeni Bir Ambulans Kalkıyor!
TRT 1'in büyük ilgi gören dizisi Gönül Dağı, 117. bölüm fragmanıyla seyircileri bir kez daha heyecanlandırıyor. Düğüncü Muammer'in ölümü sonrası kasabada yeni bir acı dalgası başlıyor.

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı, her bölümüyle seyircileri ekrana bağlamayı başarıyor. Bozkır'ın mistik ve büyüleyici atmosferinden ilham alan dizi, Anadolu'nun derinliklerinde geçen duygusal ve dokunaklı hikayeleri izleyiciyle buluşturuyor. Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu gibi yetenekli isimlerin üstlendiği dizi, her yeni bölümüyle büyük merak uyandırıyor.

Gönül Dağı 117. Bölm Fragmanı İzlemek İçin Tıklayınız!

Son bölümde yaşananlar, izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Düğüncü Muammer'in ölümü, adeta boğazları düğümledi. Şimdi ise yeni bölüm fragmanıyla kasabada daha fazla acıya işaret ediliyor.

ekran-goruntusu-2023-12-03-133859.jpg

Dizinin 117. bölüm fragmanında, Düğüncü Muammer'in ölümünden sonra Veysel'in, Kenan'ı bir daha affetmeyeceği vurgulanıyor. Kardeşler arasındaki bu düşmanlık, izleyicilerin büyük tepkisini çekiyor.

Ayrıca, Elif'in diziye geri döndüğü görülüyor. Kenan ile Elif'in buluşmasının ardından çiftin izleyicileri nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu.

Fragmanda ayrıca yangın nedeniyle Rüstem'in gözlerinin hasar aldığı ve görme yetisini tamamen kaybettiği de gözler önüne seriliyor. Kasabada yaşanan bu yeni olaylar, seyircileri büyük bir merakla yeni bölümü beklemeye yönlendiriyor. Gönül Dağı'nın 117. bölümü, büyük bir heyecanla bekleniyor.

ekran-goruntusu-2023-12-03-134526.jpg​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.