10 Aralık MasterChef'e kim veda etti, kim elendi? Cemre mi, Dilara mı Elendi?

10 Aralık MasterChef'e kim veda etti, kim elendi? Cemre mi, Dilara mı Elendi?
MasterChef All Star 2023’te heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Eleme potasında yer alan dört yarışmacı arasında en düşük puanı toplayan Cemre, yarışmacı arkadaşlarına ve izleyicilere veda etti.

10 Aralık MasterChef All Star 2023’te yine nefes kesen bir eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasında yer alan Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara arasından en düşük puanı toplayan Cemre, yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

ekran-goruntusu-2023-12-11-003923.png

10 Aralık MasterChef'e kim veda etti, kim elendi?

Yarışmanın 175. bölümünde gerçekleşen eleme oyununda, yarışmacılar şeflerin istedikleri tabağı kusursuz bir şekilde hazırlamak için mücadele etti.

İlk turun ardından, Kıvanç 19, Dilara 18, Esra 14 ve Cemre 14 puan aldı. İkinci turda yarışmacılardan "Ben Saksı Değilim" adlı tatlıyı yapmaları istendi.

ekran-goruntusu-2023-12-11-004017.png

MasterChef All Star'da Büyük Sürpriz: Cemre Yarışmaya Veda Etti!

Oldukça zorlu geçen bu tur sonrasında finalde Cemre ve Dilara kıyasıya yarıştı. Gecenin sonunda Dilara toplamda 54 puan alırken, Cemre 50.5 puanla MasterChef All Star'a veda eden isim oldu.

Böylece, MasterChef All Star'da bu hafta yarışmadan elenen isim Cemre oldu ve izleyenlerini şaşırtan bu sonuç, MasterChef All Star 2023’e damgasını vurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.