Ertan Saban'ın Yeni Dizisi Kötü Kan'ın Çekimleri Eylül Ayına Ertelendi!

Ertan Saban'ın Yeni Dizisi Kötü Kan'ın Çekimleri Eylül Ayına Ertelendi!
NTCMedya'nın merakla beklenen yeni dizisi Kötü Kan, başrolünde Ertan Saban'ın yer alacağı ve FOX'ta yayınlanacağı söylentileriyle gündemde. Ocak ayında sete çıkması beklenen dizi, son gelen bilgilere göre Eylül ayına ertelendi.

NTCMedya'nın bu sezon seyirciyle buluşturduğu Yabani ve Safir dizilerinin ardından yeni projesi Kötü Kan, dizi severlerin merakını cezbediyor. Başrolünde Ertan Saban'ın yer alacağı ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ardından çekilecek olan Kötü Kan, dizi dünyasında şimdiden heyecan yarattı.

Dizinin senaryosu Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınırken, başarılı yönetmen M. Çağatay Tosun'un yönetmen koltuğuna oturması planlanıyordu. Ocak ortasında sete çıkması beklenen yapımın kadrosuna, tecrübeli oyuncu Levent Ülgen de katılmıştı.

Ancak son gelen bilgilere göre, Ertan Saban'ın Sadi Payaslı karakteri gibi yine çok konuşulacak ve sevilecek bir karakteri canlandıracağı dizinin çekimleri, Eylül ayına ertelendi. Kulislerde diziyle ilgili olarak FOX'ta yayınlanacağı yönünde söylentiler dolaşmakta.

Ertelenme kararının ardında yatan nedenler henüz netlik kazanmazken, dizi severlerin Kötü Kan'a olan ilgisi ve beklentisi devam ediyor. Eylül ayında başlayacak olan çekimlerle birlikte dizi dünyasına yeni bir soluk getirmesi beklenen Kötü Kan, seyircileri heyecanlandırmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.