Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin'den Yeni Film: 'Yaşam Koçu' 12 Ocak'ta Sinemalarda!

Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin'den Yeni Film: 'Yaşam Koçu' 12 Ocak'ta Sinemalarda!
Ünlü komedyen Doğu Demirkol'un yazdığı ve Yağmur Tanrısevsin ile başrolleri paylaştığı "Yaşam Koçu" filmi, 12 Ocak'ta gösterime giriyor. Filmde enerji veren yaşam koçu Cafer ile mecburi kankalığı olan ünlü oyuncu Helin'in eğlenceli hikayesi anlatılıyor.

Türk sinemasının sevilen isimleri Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin'i bir araya getiren "Yaşam Koçu" filminin çekimleri tamamlandı. Wovie, RetroPro, Netd & DMC iş birliğiyle hazırlanan film, 12 Ocak'ta seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin'den Yeni Film

Doğu Demirkol'un yazıp başrolünü Yağmur Tanrısevsin ile paylaştığı bu yeni filmde, aşık olup bir türlü açılamadığı ve mecburi kankalık vasfıyla eşlik ettiği ünlü oyuncu Helin ile yaşam koçları, enerjici ve falcıları dolaşan Cafer'in hikayesi ekrana taşınıyor. Filmde Cafer, bu tarz işleri tiye alıp dalga geçerken bir anda kendini ülkenin en popüler yaşam koçu olarak bulur.

ekran-goruntusu-2023-12-13-135840.png

'Yaşam Koçu' 12 Ocak'ta Sinemalarda!

Filmde Cafer karakterine Doğu Demirkol, Helin karakterine ise Yağmur Tanrısevsin hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda Bülent Çolak, Hakan Meriçliler, Nazlı Tosunoğlu ve Ebrar Demirbilek gibi isimler de yer alıyor. Filmde, bir danışana enerji verirken danışanı bayıltan yaşam koçu Cafer'in komik ve sürükleyici hikayesi anlatılıyor.

"Yaşam Koçu" filmi, 12 Ocak'ta gösterime girecek ve seyircileri kahkahaya boğacak bir komedi vaat ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.