Şarkıcı Nilüfer, 'Kızılcık Şerbeti' Dizisinin Hayranı Çıktı! "Pinko Pinko... Pinko bitti...Fragmanını gördünüz mü?

Şarkıcı Nilüfer, 'Kızılcık Şerbeti' Dizisinin Hayranı Çıktı! "Pinko Pinko... Pinko bitti...Fragmanını gördünüz mü?
Ünlü sanatçı Nilüfer, Show TV'nin sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'ne olan hayranlığını konserinde dile getirdi. Dizinin yılbaşı bölümüne konuk olacak olan Ajda Pekkan'dan sonra Nilüfer de dizinin hayranı olduğu ortaya çıktı.

Türk pop müziğinin efsanevi ismi Nilüfer, Show TV'nin popüler dizisi "Kızılcık Şerbeti"nin sıkı bir takipçisi olduğunu açıkladı.

Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde, diziyle ilgili düşüncelerini hayranlarıyla paylaşan sanatçı, dizinin ilginç karakterlerine ve olay örgüsüne dikkat çekti.

"Diziye Özel İlgi Gösteriyor"

Nilüfer, sahnede yaptığı açıklamalarda, özellikle Settar Tanrıöğen tarafından canlandırılan Abdullah karakterinin eşi Pembe ve onun lakabı "Pinko" üzerine konuştu. Seyircilerle sohbet eden Nilüfer, "Pinko Pinko... Pinko bitti...Fragmanını gördünüz mü? Pinko perişan yazık ama aşk bu yapacak bir şey yok, değil mi?" sözleriyle diziye olan ilgisini gösterdi.

Ajda Pekkan da Dizinin Hayranı

Önceden "Kızılcık Şerbeti" dizisinin yılbaşı bölümüne konuk olacağı açıklanan başka bir pop müziği divası Ajda Pekkan'ın ardından, Nilüfer'in de diziyi takip ettiği ortaya çıktı. Dizi, iki ünlü ismin de beğenisini kazanarak, popülerliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Yılbaşı Bölümüne Büyük İlgi

Dizinin yılbaşı bölümüne olan ilgi, Ajda Pekkan ve Nilüfer gibi sanat dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla daha da arttı. Seyirciler, hem müzik dünyasının yıldızları hem de dizi karakterlerinin yeni yılda neler yaşayacakları konusunda büyük bir merak içinde.

"Kızılcık Şerbeti"nin Popülerliği

"Kızılcık Şerbeti", Gold Film yapımı olarak dikkat çekiyor ve her hafta izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Dizinin konusu, karakterleri ve oyuncularının performansı, geniş bir hayran kitlesi tarafından takdir ediliyor.

Nilüfer'in diziyi takip ettiğini açıklaması, "Kızılcık Şerbeti"nin farklı yaş grupları ve sosyal çevrelerden izleyici kitlesine ulaştığını gösteriyor. Bu tür açıklamalar, dizinin popülerliğini ve etki alanını daha da genişletiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.