Gönül Dağı'nın Oyuncusu Sude Zülal Güler’in Yeni Projesi Belli Oldu! Ağlayan Gelin'in Yeşil’i Geliyor…

Gönül Dağı'nın Oyuncusu Sude Zülal Güler’in Yeni Projesi Belli Oldu! Ağlayan Gelin'in Yeşil’i Geliyor…
TRT1'in reyting rekortmeni dizisi 'Gönül Dağı'ndan tanıdığımız başarılı oyuncu Sude Zülal Güler, yeni proje 'Ağlayan Gelin' dizisinin başrolüne transfer oldu. Güler, dizide töre mağduru Yeşil karakterini canlandıracak.

Sude Zülal Güler'den Yeni Rol: 'Ağlayan Gelin' Dizisinde Yeşil Karakteriyle Ekranlarda! TRT1'in sevilen dizisi "Gönül Dağı"nın başarılı oyuncusu Sude Zülal Güler, yeni bir projeye adım atıyor.

Bozdağ Film'in TRT1 için hazırladığı "Ağlayan Gelin" kod adlı dizinin merakla beklenen başrol kadın yıldızı olarak Güler'ı izleyeceğiz.

Yeşil Karakteriyle Güçlü Bir Dönüş

Dizinin futbol sahnelerinin ardından başrol kadın karakteri Yeşil'in kim olacağı merakla bekleniyordu. Sude Zülal Güler, töre mağduru ve kaderine meydan okuyan Yeşil karakteriyle ekranlara dönüyor. Güler'in performansı, "Gönül Dağı"ndaki başarılı performansının ardından büyük bir merakla bekleniyor.

indir-1.jpeg

Dizinin Yönetmen ve Senarist Kadrosu

"Ağlayan Gelin" dizisinin yönetmen koltuğunda Yıldız Aşanboğa oturacak. Dizinin senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor. Güçlü bir senaryo ve tecrübeli bir yönetmen kadrosu ile "Ağlayan Gelin", şimdiden izleyicilerin ilgisini çekmeye başladı.

Sude Zülal Güler'in yeni rolü, oyunculuğu ve dizi hakkında daha fazla detay için dizinin yayın tarihini takip etmeyi unutmayın. "Ağlayan Gelin", TRT1'de yakında!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.