Kızıl Goncalar Hikayesi Neyden Uyarlama? Kızıl Goncalar Dizisi Konusu Nedir? Kızıl Goncalar Dizisi Oyuncu Kadrosu....

Kızıl Goncalar Hikayesi Neyden Uyarlama? Kızıl Goncalar Dizisi Konusu Nedir?  Kızıl Goncalar Dizisi  Oyuncu Kadrosu....
FOX TV'nin dikkat çekici yeni dizisi "Kızıl Goncalar", Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı, inanç ve ideoloji farklılıklarını ele alan bir yapım olarak ekranlara geliyor.

Dizinin, seküler bir Atatürkçü olan Levent ve muhafazakar bir tarikat içinde yaşayan Meryem'in kesişen kaderlerini konu alması, izleyiciler arasında merak uyandırdı. Ancak, dizi gerçek bir hikayeye dayanıyor mu, yoksa tamamen bir kurgu mu, bu konuda net bir bilgi bulunmuyor.

ekran-goruntusu-2023-12-19-135534.jpg

"Kızıl Goncalar"ın çekimleri İstanbul ve Van'da gerçekleşiyor. İlk sahneler Van'da çekilen dizi, daha sonra İstanbul'un çeşitli mekanlarında devam ediyor. Dizinin her pazartesi akşamı FOX TV'de yayınlanacağı ve bu akşam saat 20:00'de yeni bölümüyle ekranlara geleceği belirtiliyor.

ekran-goruntusu-2023-12-19-135543.jpg​​​​​​​

Dizi, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen, "evlat" teması üzerinden anneliğin ve babalığın birleştirici gücünü vurguluyor. Oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yanı sıra Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı ve Hazal Türesan gibi isimler yer alıyor. "Kızıl Goncalar"ın 1. bölümü, FOX TV ekranlarının yanı sıra resmi internet ve YouTube sayfası üzerinden de izlenebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.