Can Yaman’ın polisiye dizisinin Türkiye’deki adresi belli oldu! Yayınlanacak Kanal Şaşırttı… Keşke!

Can Yaman’ın polisiye dizisinin Türkiye’deki adresi belli oldu! Yayınlanacak Kanal Şaşırttı… Keşke!
Türk oyuncu Can Yaman'ın başrolünde olduğu ve uluslararası alanda büyük ilgi gören polisiye dizi 'Viola Come Il Mare', Türkiye'de BluTV üzerinden izleyicilerle buluşacak. Dizi, 40 ülkede yayınlanma başarısını elde etti.

İtalya'da oyunculuk kariyerine devam eden Can Yaman'ın başrolünde yer aldığı 'Viola Come Il Mare' dizisi, Türkiye'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yaman'ın Francesca Chillemi ile birlikte başrolü paylaştığı dizi, yayınlandığı ülkelerde büyük beğeni toplamış ve 40 ülkeye satılarak önemli bir başarıya imza atmıştı.

Can Yaman’ın polisiye dizisinin Türkiye’deki adresi belli oldu!

'Viola Come Il Mare', Yunanistan, Japonya, Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Hırvatistan, Hindistan, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Sırbistan, Slovakya, İspanya, Macaristan ve Tayvan gibi ülkelerde yoğun ilgi gördü.

Türkiye'de ise BluTV üzerinden 'Violet Like The Sea' adıyla yayınlanacak. BluTV, diziyi cinayet vakalarında birlikte çalışan Muhabir Violet Vitale ve Müfettiş Francesco Demir'in maceralarını konu alacak şekilde tanıttı.

BluTV'de Yayınlanacak!

Can Yaman ve Francesca Chillemi'nin başrollerini üstlendiği 'Violet Like The Sea', izleyicilere heyecan dolu bir polisiye serüven vaat ediyor. BluTV, dizinin tanıtımını "Yakında sadece BluTV'de" sloganıyla yaparak, izleyicileri bu heyecan verici polisiye maceraya davet ediyor.

Can Yaman'ın uluslararası alandaki başarısını pekiştiren bu dizi, Türk izleyiciler için de merakla beklenen yapımlardan biri olmaya aday.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.