Selin Şekerci, 'Aile' Dizisinden Ayrılıyor! Aile Dizisi 30. Bölümde Final Yapacak!

Selin Şekerci, 'Aile' Dizisinden Ayrılıyor! Aile Dizisi 30. Bölümde Final Yapacak!
Popüler dizi "Aile" 30. bölümde sona ererken, başarılı oyuncu Selin Şekerci diziden dramatik bir finalle ayrılıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Nejat İşler gibi isimlerle birlikte rol aldığı dizide Selin Şekerci, yeni projeler için yolunu ayırıyor.

"Aile" dizisinde avukat Serap karakterini canlandıran Selin Şekerci, diziden ayrılacağını duyurdu. Bu sezon başında dizinin kadrosuna katılan ve Cihan karakteriyle Nejat İşler ile başarılı bir partnerlik sergileyen Şekerci, dizinin 30. bölümde yapacağı finalle birlikte ekranlara veda ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü üstlendiği, "Aile" dizisi, başından itibaren planlandığı gibi bir sezon sürdürülerek ocak sonunda final yapacak.

ekran-goruntusu-2023-12-19-195709.png

Selin Şekerci, 'Aile' Dizisinden Ayrılıyor!

Selin Şekerci'nin ayrılığı, dizideki hikayenin doruk noktasında gerçekleşecek. Dizi, dramatik bir finalle seyircilerine veda etmeye hazırlanıyor. Şekerci'nin performansı, dizideki etkileyici sahneleri ve karakterin derinliği ile izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Aile Dizisi 30. Bölümde Final Yapacak!

"Aile" dizisinin final yapması ve Şekerci'nin ayrılmasıyla ilgili daha fazla detay merakla bekleniyor. Dizinin diğer oyuncularının gelecek planları ve olası ayrılıklar da dizi severlerin gündeminde yer alıyor.

Şekerci'nin gelecekte hangi projelerde yer alacağı ve oyunculuğundaki yeni adımlar ise şimdiden merak konusu. "Aile" dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Şekerci'nin, gelecekteki projeleriyle de izleyicilerini şaşırtması ve etkilemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.