Eski Öğretmen Erotik Pozlarıyla Paraya Para Demiyor! Yıllık Kazancı Dudak Uçuklattı… Görevden Uzaklaştırılmıştı!

Eski Öğretmen Erotik Pozlarıyla Paraya Para Demiyor! Yıllık Kazancı Dudak Uçuklattı… Görevden Uzaklaştırılmıştı!
Öğretmenlikten uzaklaştırılan Brianna Coppage, OnlyFans modeli olarak 1 milyon dolar kazandığını açıkladı ve 2024 için heyecanını paylaştı.

Missouri'nin bir lisede İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Brianna Coppage, yetişkinlere yönelik içerikler ürettiği OnlyFans hesabı nedeniyle görevden uzaklaştırıldıktan sonra sosyal medya kariyerine odaklandı. Şimdiye kadar yaptığı en iyi yıl olduğunu söyleyen fenomen öğretmen, 2024'e heyecanla bakıyor.

ekran-goruntusu-2023-12-20-140619.png

Eski Öğretmen, OnlyFans Kariyeriyle Göz Kamaştırıyor!

Brianna Coppage, OnlyFans platformunda yetişkinlere yönelik içerikler üretirken manşetlere çıktı ve bu nedenle öğretmenlik görevinden uzaklaştırıldı. Ancak Coppage, öğretmenlik mesleğini bıraktıktan sonra sosyal medya kariyerine ağırlık vererek büyük bir başarı elde etti.

'Şimdiye Kadarki En İyi Yıl'

Sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesi bulunan ve OnlyFans modeli olarak faaliyet gösteren Brianna Coppage, yaptığı açıklamada, sadece 2023 yılının en iyi yılı olduğunu değil, aynı zamanda bu süre zarfında 1 milyon dolar (yaklaşık 29 milyon 119 bin TL) kazandığını belirtti.

ekran-goruntusu-2023-12-20-140723.png

1 milyon dolar Kazanmış…

2024 yılına dair heyecanını da dile getiren Coppage, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "2023 en iyi yıldı. 2024'te bizi neler bekliyor sadece hayal edebiliyorum. Teşekkür ederim." notunu ekledi. Sosyal medyadaki hayranları da bu heyecana katılarak, "Sizi daha fazla görmek için sabırsızlanıyorum" ve "Senin 2024 yılında ne yaptığını görmekle ilgileniyorum" gibi yorumlarla Coppage'e destek verdiler.

Brianna Coppage, OnlyFans kariyeriyle dikkat çekmeye devam ederken, sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesiyle etkileşimde bulunuyor ve geleceğe umutla bakıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.