Yalı Çapkını ve Sakla Beni Dizileri Birleşti Mi? Ceyda Düvenci Açıklamıştı! Gündem Olunca Apar Topar...

Yalı Çapkını ve Sakla Beni Dizileri Birleşti Mi? Ceyda Düvenci Açıklamıştı! Gündem Olunca Apar Topar...
Ceyda Düvenci'nin NTV'de sunduğu programda 'Yalı Çapkını ve Sakla Beni dizileri birleşiyor' açıklaması büyük ilgi çekti. Ancak oyuncu, bu iddiaların gerçek olmadığını ve senaryoların birleşmediğini belirterek heyecan yaratan sözlerini düzeltti.

Ceyda Düvenci'nin son dönemdeki açıklaması televizyon dünyasında dikkat çekti. Oyuncu, NTV'de sunduğu "Bambaşka Sohbetler" programında "Yalı Çapkını" dizisinin Sultan'ı İrem Altuğ'u ağırladı.

Sohbet sırasında Düvenci, OGM Pictures imzalı "Sakla Beni" ve "Yalı Çapkını" dizilerinin birleşeceğini iddia etti.

Ceyda Düvenci'nin 'Yalı Çapkını ve Sakla Beni Birleşiyor' Açıklaması Gündem Oldu

Ceyda Düvenci, bu açıklamasıyla kısa sürede gündem oluşturdu. Ancak bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Oyuncu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Böyle dedim bu program çekilirken ama senaryolar birleşmedi. Heyecanlanmayın" diyerek durumu netleştirdi.

ekran-goruntusu-2023-12-21-004455.png

Düvenci'nin yanlış anlaşılmaya neden olan sözleri, iki popüler dizinin hayranları arasında büyük bir merak ve heyecan yarattı. Ancak bu heyecan, Düvenci'nin düzeltmesiyle son buldu.

Ceyda Düvenci Hemen Düzeltme Yaptı!

Ceyda Düvenci'nin bu açıklaması, dizi dünyasında ne kadar hızlı yanlış bilgilerin yayılabileceğini ve oyuncuların açıklamalarının ne kadar etkili olabileceğini gösterdi. Bu tür iddialar, genellikle dizi yapımcıları veya kanallar tarafından resmi olarak duyurulduğunda doğruluğunu koruyor.

"Sakla Beni" ve "Yalı Çapkını" dizilerinin hayranları, her iki dizinin de kendi hikayelerine ve karakterlerine odaklanmaya devam edeceğini duymasından çok mutlu oldular. Ceyda Düvenci'nin açıklamasının ardından her iki diziye olan ilgi bir kez daha arttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.