Kızıl Goncalar Dizisi Hangi Gün Hangi Kanalda Yayınlanıyor! Kızıl Goncalar Yeni Bölüm ve Tekrarı Ne Zaman Var? Bu Hafta Var Mı

Kızıl Goncalar Dizisi Hangi Gün Hangi Kanalda Yayınlanıyor! Kızıl Goncalar Yeni Bölüm ve Tekrarı Ne Zaman Var? Bu Hafta Var Mı
Merakla beklenen "Kızıl Goncalar" dizisinin yeni bölümleri Pazartesi günleri yayınlanacak. Dizi, hafta boyunca farklı saatlerde tekrar bölümleriyle Fox Tv ekranlarında olacak.

Televizyon dünyasının yeni ve dikkat çekici yapımlarından biri olan "Kızıl Goncalar", izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Gold Film yapımı, Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği dizi, Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi ve büyük ilgi gördü.

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı dizi, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikat içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alıyor.

Kızıl Goncalar Dizisi Hangi Gün Hangi Kanalda Yayınlanıyor!

Kızıl Goncalar dizisi Her hafta Pazartesi Günleri Saat:20.00'da FOX TV'de yayınlanmaktadır.

ekran-goruntusu-2023-12-22-145702.jpg

Kızıl Goncalar Yeni Bölüm ve Tekrarı Ne Zaman Var? Bu Hafta Var Mı

İlk bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için "Kızıl Goncalar"ın tekrar bölümleri hafta boyunca Fox Tv ekranlarında farklı saatlerde yayınlanacak.

Tekrar bölümleri şu gün ve saatlerde izlenebilecek: 19 Aralık Salı 16:15'te, 20 Aralık Çarşamba 23:30'da, 21 Aralık Perşembe 16:15'te, 22 Aralık Cuma 16:15'te, 23 Aralık Cumartesi 12:45 ve 00:15'te, 24 Aralık Pazar 16:30 ve 00:00'da.

Kızıl Goncalar'ın yeni bölümleri ise her Pazartesi günü seyirciyle buluşmaya devam edecek, izleyiciler yeni bölümleri heyecanla bekliyor.

ekran-goruntusu-2023-12-22-145723.jpg

Kızıl Goncalar Dizisinin Konusu ve Oyuncuları Kim?

Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. "Faniler" isimli tarikatın içinde yaşayan Meryem'in hikayesi, Naim ve kızları Zeynep ile birlikte İstanbul'a göç etmeleriyle başlar.

Meryem, kızını okutmak isterken, tarikat ve Naim'in onun için başka planları olduğundan habersizdir. Adli bir vakada, tarikat şeyhinin torunu Cüneyd ve seküler Atatürkçü psikiyatr Levent'in yolları kesişir. Levent, tarikatın tutucu yapısıyla mücadele ederken, özel hayatındaki sorunlarla da boğuşacaktır.

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yanı sıra Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı ve daha birçok yetenekli oyuncunun yer aldığı "Kızıl Goncalar", hem güçlü hikayesi hem de etkileyici oyunculuk performanslarıyla dikkat çekiyor. Dizi, izleyicileri her Pazartesi yeni bölümleriyle ekran başına kilitlemeye devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.