TRT1’den Hüngür Hüngür Ağlatacak Karar! O Dizisinin de İpini Kesti; Finali Açıklandı! Kalp Krizleri Arka Arkaya… “Güle Güle!”

TRT1’den Hüngür Hüngür Ağlatacak Karar! O Dizisinin de İpini Kesti; Finali Açıklandı! Kalp Krizleri Arka Arkaya… “Güle Güle!”
Kendi Düşen Ağlamaz Dizisi Son Buluyor: Final Tarihi Belli Oldu! TRT 1'in Uzun Soluklu Yazlık Dizisi Kendi Düşen Ağlamaz, 27. Bölümle Sonlanıyor. Finali Açıklandı! Kalp Krizleri Arka Arkaya… “Güle Güle!”

TRT 1 ekranlarının yaz aylarından kalan tek yazlık dizisi "Kendi Düşen Ağlamaz," final tarihini resmi olarak duyurdu.

Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan dizi, Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Selen Soyder ve diğer başrol oyuncularının başarılı performansları ile izleyicilerin ilgisini çekti.

Kendi Düşen Ağlamaz Dizisi Son Buluyor: Final Tarihi Belli Oldu!

Renkli ve heyecan dolu hikayesi ile dikkat çeken "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi, Serkan ile Alize aşkının etrafında gelişen olayları konu alıyor. TRT 1'in en uzun soluklu yazlık dizisi olarak geçen sezon ekrana gelen dizi, 27. bölümle sona erecek.

Dizi severlerin merakla beklediği final tarihi belli oldu ve "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi 27. bölümü ile veda edecek. Bu uzun soluklu hikayenin sonunda neler yaşanacağı ise izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

TRT 1'in Uzun Soluklu Yazlık Dizisiydi…

"Kendi Düşen Ağlamaz," izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan ve renkli karakterleriyle dikkat çeken bir yapım olmuştu. Dizinin finalinin nasıl sonuçlanacağı ise final bölümüyle birlikte ortaya çıkacak.

Son olarak dün 25. bölümü yayınlanan "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi, Serkan ve Alize'nin aşkını ekrana getirirken, izleyicilerine duygu dolu anlar yaşatmıştı. Dizinin finali için geri sayım başladı ve izleyiciler, bu uzun soluklu hikayenin sonunu merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.