Arka Sokaklar'da Yılbaşı Coşkusu Kibariye İle Kutlanıyor! İşte Arka Sokaklar Yılbaşı Özel Bölümünün Detayları...

Arka Sokaklar'da Yılbaşı Coşkusu Kibariye İle Kutlanıyor! İşte Arka Sokaklar Yılbaşı Özel Bölümünün Detayları...
Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, 2023 yılının son haftasında özel bir yılbaşı bölümüyle ekranlara geliyor. Rıza Baba ve ekibi, ünlü sanatçı Kibariye'nin şarkılarıyla yeni yılı coşkuyla karşılıyor.

Türkiye’nin Kanalı" olarak bilinen Kanal D, yılbaşı kutlamalarına bu yıl erken başlıyor. Her Cuma izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisi, 2023 yılının son haftasında farklı bir sürprizle karşımıza çıkıyor. 28 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 'Yılbaşı Özel Bölümü' ile dizinin hayranlarına unutulmaz bir akşam vadediliyor.

ekran-goruntusu-2023-12-23-160036.jpg

Bu özel bölümde, Arka Sokaklar’ın sevilen karakteri Rıza Baba (Zafer Ergin) ve ekibi, ünlü sanatçı Kibariye'nin eşsiz şarkıları eşliğinde yeni yıla adım atacaklar. İzleyicilere müzik dolu bir ziyafet sunacak olan bölüm, dizinin hayranları için büyük bir sürpriz olacak.

Kibariye’nin unutulmaz şarkıları ve Arka Sokaklar ekibinin yılbaşı coşkusu, dizinin bu özel bölümünü kaçırılmaz kılacak. Bu bölüm, Arka Sokaklar’ın geleneksel polisiye hikayelerinin yanı sıra eğlence ve müziğin de ön planda olacağı bir deneyim sunacak.

ekran-goruntusu-2023-12-23-160045.jpg​​​​​​​

Yılbaşı temalı bu bölümle, Arka Sokaklar dizisinin sıcak ve samimi atmosferi, Kibariye’nin coşkulu performansıyla birleşerek izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Bu yılbaşı, Arka Sokaklar hayranları için hem eğlenceli hem de unutulmaz bir gece olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.