Zengin Koca Bulma Rehberi'ne Tepki Yağdı! Arap Prensini Ayarlamış… İşte Genç Kadının İddialı İpuçları!

Zengin Koca Bulma Rehberi'ne Tepki Yağdı! Arap Prensini Ayarlamış… İşte Genç Kadının İddialı İpuçları!
Sosyal medya fenomeni 'Luxurysuyilmaz', zengin bir eş bulmanın yollarını açıkladığı paylaşımıyla tartışma yarattı. Arap Prensini Ayarlamış… İşte Genç Kadının İddialı İpuçları!

'Luxurysuyilmaz' adlı sosyal medya hesabıyla öne çıkan genç kadın, daha önce Arap prenslerle ilişki ve zengin sevgilinin olumsuz yanları hakkında yaptığı videolarla tanınmıştı.

ekran-goruntusu-2023-12-24-125506.png

Zengin Koca Bulma Rehberi'ne Tepki Yağdı! Arap Prensini Ayarlamış…

Bu kez "Zengin koca nasıl bulunur?" sorusuna verdiği yanıtlarla gündeme oturdu. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran paylaşımları, kullanıcılar arasında tartışma konusu oldu.

ekran-goruntusu-2023-12-24-125933.png

İşte Genç Kadının İddialı İpuçları!

Genç kadın, zengin bir eş bulmanın ipuçlarını paylaştığı mesajında şunları sıraladı: Arzulanan biri olun. Klişelere inanmayın. Kendinize saygı duyun. Erkeğinizi bulduktan sonra onu yakalayın.

ekran-goruntusu-2023-12-24-125957.png

Takıldıkları yerlere sık sık uğrayın. Zengin erkeklerin gitmekten hoşlandığı yerleri tercih edin. Müzayedelere gidin. Zengin insanların pahalı hobileri olduğunu unutmayın.

ekran-goruntusu-2023-12-24-130021.png

Yardım derneklerinin düzenlediği etkinliklere katılın. Oraya gittiğinizde tanımadığınız insanlarla konuşmaya hazırlıklı olun. Doğru yerlerde yeni arkadaşlar edinmeniz varlıklı bir insanla evlenme şansınızı arttıracaktır.

ekran-goruntusu-2023-12-24-125401.png

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı genç kadının paylaşımına tepki gösterdi ve yorumlarla görüşlerini dile getirdi. Genç kadının verdiği bu tavsiyeler, toplumun farklı kesimleri arasında tartışma yarattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.