Kızıl Goncalar’da Meryem’in Kızı Zeynep Bakın Kaç yaşındaymış? Duyanlar Şaştı Kaldı! Mina Demirtaş Aslen Nerelidir...

Kızıl Goncalar’da Meryem’in Kızı Zeynep Bakın Kaç yaşındaymış? Duyanlar Şaştı Kaldı! Mina Demirtaş Aslen Nerelidir...
Fox TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar'da Meryem’in kızı Zeynep başarılı duruşu dikkat çekti. 2005 doğumlu olan Demirtaş, oyunculuk kariyerine "Akif" filmiyle başladı.

Fox TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kızıl Goncalar, 18 Aralık Pazartesi günü yayın hayatına başladı ve Mina Demirtaş, dizide Zeynep karakterini canlandırıyor.

Kızıl Goncalar’da Meryem’in Kızı Zeynep'in Bakın Kaç yaşındaymış?

2005 yılında İstanbul'da doğan Mina Demirtaş, henüz 18 yaşında olmasına rağmen oyunculuk kariyerine hızlı bir giriş yaptı. 1,65 cm boyunda ve 50 kilogram ağırlığında olan genç oyuncu, 2021 yılında "Akif" filmiyle adım attığı oyunculuk dünyasında hızla yükseliyor.

658056f94e3fe01888cb1380.webp

Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakteri, Meryem ve Naim'in 16 yaşındaki kızı olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Zeynep, hayatında hiç büyük şehir görmemiş ve okula gitmemiş bir karakter olarak İstanbul’a gelmenin heyecanını yaşıyor.

kizil-goncalar-1-bolum-ozet-ve-1702813824-nib1yc.jpeg

Mina Demirtaş, "Kabahat" ve "Beraber" gibi filmlerde de rol almış ve yeteneğini gözler önüne sermiştir. Demirtaş, sosyal medyada da aktif olup, gezme, müzik dinleme ve kitap okuma gibi hobileriyle de tanınıyor. Genç yaşta elde ettiği başarılarla dikkat çeken Mina Demirtaş, Kızıl Goncalar dizisindeki performansıyla da geniş bir hayran kitlesi kazanmaya aday gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum