Dünyanın En Seksi Kadını Seçilmişti! Siyah Saten Elbisesiyle Büyüledi!

Dünyanın En Seksi Kadını Seçilmişti! Siyah Saten Elbisesiyle Büyüledi!
Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen Emily Ratajkowski, Instagram'daki yeni yıl paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Siyah saten elbisesi ve göğüs dekoltesiyle dikkat çeken pozları, takipçilerinden büyük beğeni aldı.

Emily Ratajkowski, Maxim dergisinin "dünyanın en seksi kadını" seçilmesinin ardından, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

30 milyon takipçisi bulunan İngiliz model ve oyuncu, yeni yıl için hazırladığı pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

ekran-goruntusu-2023-12-26-214657.png

Siyah saten bir elbise giyen Ratajkowski'nin cesur göğüs dekoltesi, paylaşımlarında ön plana çıktı. Ünlü modelin şık ve cesur tarzı, takipçileri tarafından yoğun ilgi ve beğeniyle karşılandı. Paylaşımlar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

ekran-goruntusu-2023-12-26-214715.png

Takipçileri, Emily Ratajkowski'nin paylaşımlarına; 'Çok güzelsin', 'Harika görünüyorsun', 'Gerçek üstü güzellik', 'En güzeli' gibi iltifat dolu yorumlar yaptı. Londra doğumlu olan Ratajkowski, Polonyalı bir anne ve İsrailli bir babanın kızı olarak büyüdü.

ekran-goruntusu-2023-12-26-214617.png​​​​​​​

2004 yılında oyunculuğa başlayan Ratajkowski, daha sonra mankenliğe yönelerek, sanat camiasında iddialı kişilikler arasında yerini aldı.

ekran-goruntusu-2023-12-26-214741.png

Model olma hayalleriyle Kaliforniya Üniversitesi'ndeki eğitimini yarım bırakan Ratajkowski, cesur pozları ve tarzıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.