Kızılcık Şerbeti'ne Yeni Oyuncu ve Ajda Pekkan Sürprizi! Peki Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Ne Zaman, 45. Bölümde Neler Olacak…

Kızılcık Şerbeti'ne Yeni Oyuncu ve Ajda Pekkan Sürprizi! Peki Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Ne Zaman, 45. Bölümde Neler Olacak…
Kızılcık Şerbeti dizisi 45. bölümüyle ekranlara damga vuracak! Yeni bölümde Ajda Pekkan'ın sürpriz konukluğu ve diziye katılacak genç oyuncu Özge Özacar'ın Görkem rolüyle heyecan dorukta!

Gold Film imzalı ve izleyicileri ekran başına kilitleyen "Kızılcık Şerbeti" dizisi, 45. bölümüyle Cuma günü izleyicilerle buluşacak.

Dizinin son bölümünde Abdullah Pembe'ye boşanmak istediğini söylemiş, Ömer ise ameliyata alınmıştı. Yeni bölümle ilgili detaylar şimdiden merak konusu oldu.

ekran-goruntusu-2023-12-27-113135.png

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Ne Zaman, 45. Bölümde Neler Olacak…

45. bölümde diziye katılacak yeni oyuncu belli oldu. Genç yetenek Özge Özacar, Görkem karakteriyle dizinin kadrosuna dahil olacak.

Özge Özacar'ın Ömer karakterinin hayatına gireceği iddiaları, dizinin izleyicilerini heyecanlandırdı.

Kızılcık Şerbeti'ne Yeni Oyuncu ve Ajda Pekkan Sürprizi!

45. bölümde dizide sürpriz bir konuk oyuncu daha yer alacak. Türk pop müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan, dizide kendi ismiyle senaryoda yer alacak. Ajda Pekkan'ın sürpriz konukluğu, özel bir bölümde izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Kızılcık Şerbeti, gerçek hikayeden uyarlanan güçlü senaryosu ve etkileyici oyuncu kadrosuyla izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. 45. bölümde yaşanacak sürpriz gelişmelerle ekran başındaki heyecan daha da artacak. Bu eğlenceli ve duygusal hikayeyi kaçırmamak için Cuma gününü bekleyin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.