Fenomen Ecem Taşer, Eşi olmadan tatile gitti TT oldu! Peki Neden Linçleniyor… Sevgilisi kim?

Fenomen Ecem Taşer, Eşi olmadan tatile gitti TT oldu! Peki  Neden Linçleniyor… Sevgilisi kim?
Instagram ve TikTok üzerinden içerik paylaşan fenomen Ecem Taşer, kocası olmadan gittiği tatil videosu nedeniyle sosyal medyada linçleniyor. İşte Ecem Taşer'in yaşadığı olayların detayları...

Sosyal medya fenomeni Ecem Taşer, son paylaştığı tatil videosu nedeniyle gündemde ve linç ediliyor. Instagram ve TikTok platformlarında içerik üreten Taşer, kocası olmadan gittiği tatilin ardından paylaştığı videoda "Neden hanımcı biriyle evlendim" başlığı altında çektiği açıklamalarla tartışma yarattı.

Tartışmalı tatil videosu ve HPV aşısı konusuyla gündeme gelen Taşer, sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesine sahip. İşte Ecem Taşer'in yaşadığı olayların detayları...

Fenomen Ecem Taşer, Eşi olmadan tatile gitti TT oldu!

Video içinde kocası olmadan tatil yapma kararı alan Taşer, sosyal medya kullanıcılarının eleştirilerine maruz kaldı. Videoda eşinin sabit bir işi olması ve izin alamaması nedeniyle tatil yapamadığından bahseden Taşer, eleştirilerin odağında yer aldı.

ekran-goruntusu-2023-12-27-201508.png

Peki Neden Linçleniyor… Sevgilisi kim?

Linç olayının temel sebeplerinden biri, Taşer'in Fas tatili dönüşünde HPV aşısı yaptırması oldu. Bu durum bazı sosyal medya kullanıcılarının, Ecem Taşer'in kocasını aldattığı iddialarını ortaya atmasına neden oldu.

ekran-goruntusu-2023-12-27-201445.png

Ecem Taşer Kimdir, Kaç Yaşında?

Ecem Taşer kimdir sorusuna yanıt olarak, sosyal medya içerik üreticisi olan Taşer, kocasının polisliği bırakmasının ardından Muğla Köyceğiz'e yerleşti. 24 yaşında evlenen ve 29 yaşında olan Taşer, 5 yıldır evli. "ecemtaser" kullanıcı adıyla Instagram hesabında 187 bin takipçisi bulunan fenomen, şu sıralar gündemdeki tartışmalarla ön planda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.