Esra Ezmeci’ye Çok acayip soru geldi! Yüzü kızardı… “Cinsel ilişki sırasında ailemin duymasını...”

Esra Ezmeci’ye Çok acayip soru geldi! Yüzü kızardı… “Cinsel ilişki sırasında ailemin duymasını...”
Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen cinsellikle ilgili "acayip" soruları yanıtlıyor. Eşinin seks sırasında aile bireylerinin de duymasını isteyen bir takipçinin mesajı, Ezmeci'nin verdiği dikkat çekici yanıtı gündeme getirdi.

Son zamanlarda sosyal medyada cinsellikle ilgili cesur ve açık sözlü paylaşımlarıyla dikkat çeken Klinik Psikolog ve Yazar Esra Ezmeci, yine gündemde.

Ezmeci, kendisine gelen çarpıcı cinsellik sorularına verdiği yanıtlarla hem şaşırtıyor hem de aydınlatıyor.

Esra Ezmeci'den Şaşırtan Cinsellik Sorularına Yanıtlar: Eşin Fantezileri ve Sınırlar

Ezmeci, son olarak kendisine gelen ve eşinin cinsel ilişki sırasında aile bireylerinin de duymasını isteyen bir takipçisinin mesajını paylaştı. Takipçisinin "Eşim seks sırasında ailemin de bizi duymasını istiyor, fantezisel durum mu, anormal midir?" şeklindeki sorusuna, Ezmeci, "Cinsellik sırasında görülme ya da izlenme isteği bir fantezi olabilir ama siz bunun hoşunuza gitmeyen bir fantezi olduğunu söyleyebilirsiniz" yanıtını vererek, kişisel sınırların önemini vurguladı.

ekran-goruntusu-2024-01-01-202558-002.png

Ezmeci'nin bu yaklaşımı, cinsellikle ilgili tabuları kırmaya ve insanların cinsel tercihlerine yönelik anlayışı artırmaya yönelik. Özellikle Türkiye gibi toplumsal cinsiyet rollerinin ve cinsellikle ilgili tabuların oldukça belirgin olduğu bir ülkede, bu tür açık sözlü ve bilgilendirici yaklaşımlar önem taşıyor.

Klinik psikolog, daha önce de bir takipçisinin cinsel organını tavana bağlaması gibi ilginç bir durumu anlatarak "yok artık" dedirtmişti. Bu tür paylaşımlar, Ezmeci'nin cinsellikle ilgili sorulara karşı ne kadar açık fikirli ve yargılayıcı olmadan yaklaştığını gösteriyor.

Esra Ezmeci'nin bu tür paylaşımları, cinsellik konusunda insanları daha bilinçli ve rahat konuşmaya teşvik ediyor. Ezmeci'nin yanıtları, cinsel ilişki sırasında partnerler arasındaki iletişimin önemini ve fantezilerin, karşılıklı rıza ve sınırlar çerçevesinde ele alınması gerektiğini vurguluyor.

Bireylerin cinsel tercihleri ve fantezileri konusunda daha fazla farkındalık yaratmayı amaçlayan Ezmeci, cinsel sağlık ve psikoloji alanında önemli bir kaynak haline gelmiş durumda. Ezmeci'nin bu tür paylaşımları, cinsellikle ilgili bilgi eksikliğinin giderilmesine ve toplumda sağlıklı bir cinsellik anlayışının yaygınlaşmasına katkı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.