Ozan Güven’in Yeni Dizisi Belli Oldu! Avukat Rolüyle Geri Dönüyor! Sevgiliye Şiddet İddiası… 3 Yıldır Yoktu!

Ozan Güven’in Yeni Dizisi Belli Oldu! Avukat Rolüyle Geri Dönüyor! Sevgiliye Şiddet İddiası… 3 Yıldır Yoktu!
Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Ozan Güven, "Taş, Kağıt, Makas" dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkıyor. Güven, dizi içerisinde sıradışı bir avukat karakterine hayat verecek.

Son yıllarda adı hukuki meselelerle anılan ve bir süredir ekranlarda görünmeyen başarılı oyuncu Ozan Güven, 3 yıl aradan sonra "Taş, Kağıt, Makas" dizisiyle televizyona dönüş yapıyor.

Ozan Güven, Kore yapımı "Remember: War Of The Son" dizisinin uyarlaması olan bu projede, hafıza bozukluğu yaşayan genç bir avukatı canlandıracak.

Ozan Güven, 3 Yıllık Suskunluğunu Bozuyor! Avukat Rolüyle Geri Dönüyor!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ozan Güven'in yeni projesi, Yusuf Pirhasan yönetmenliğinde, Uğraş Güneş'in senaryosuyla hayata geçiriliyor. Güven, dizi içerisinde "Harun Yakar" adlı renkli ve sıradışı bir avukat karakterine hayat veriyor.

Aldığı bütün davaları kazanmasıyla tanınan Harun Yakar, Güven'in "Fi" dizisindeki etkileyici performansından sonra merakla beklenen bir karakter olacağa benziyor.

ekran-goruntusu-2024-01-02-133015.png

"Taş, Kağıt, Makas" Dizisiyle Ekranlara Geri Dönüyor!

Dizinin kadrosunda ise Ekin Koç "Umut" rolüyle, Serra Arıtürk "Alev" karakteriyle, Burak Yörük "Fecir" olarak ve Hande Ataizi de "Süreyya Yalçınkaya" adlı dişli savcı karakteriyle yer alacak. Ozan Güven'in Harun Yakar karakteri, Ataizi'nin canlandırdığı Süreyya Yalçınkaya karakteriyle yaşayacağı çekişme, dizinin merak edilen unsurlarından biri olacak.

Güven son olarak "Babil" dizisinde yer almış ve orada da başarılı bir performans sergilemişti. 3 yıllık bir aranın ardından yeniden ekranlara dönecek olan Güven'in, bu yeni proje ile izleyicilerin beğenisini kazanıp kazanamayacağı merak konusu.

"Taş, Kağıt, Makas" dizisi, Güven'in oyunculuğu ve ilgi çekici konusuyla izleyicilerin dikkatini çekmeyi hedefliyor. Ozan Güven'in yeniden ekranlarda olacak olması, hayranları tarafından sevinçle karşılanırken, dizinin ne zaman yayınlanacağı ve diğer detayları ise henüz netleşmiş değil. Bu dönüş, Güven'in kariyerinde yeni bir sayfa açacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.