Hande Erçel Yalı Çapkını'na Mı Transfer Oluyor? Saçlarını Kızıl Yapması İddiaları Güçlendirdi!

Hande Erçel Yalı Çapkını'na Mı Transfer Oluyor? Saçlarını Kızıl Yapması İddiaları Güçlendirdi!
Sosyal medyada dolaşan iddialara göre, ünlü oyuncu Hande Erçel, "Yalı Çapkını" dizisine katılabilir. Erçel'in bu yeni rol için saçlarını kızıla boyattığı söyleniyor, ancak henüz resmi bir açıklama yok.

Türk televizyon dünyasının parlayan yıldızlarından biri olan Hande Erçel, son zamanlarda sosyal medyada yayılan bazı iddialarla gündeme geldi. Güzel oyuncunun, popüler dizi "Yalı Çapkını"nın kadrosuna katılacağı ve bu yeni rol için saçlarını kızıla boyattığı iddia ediliyor. Hande Erçel’in Instagram hesabından paylaştığı kızıl saçlı fotoğraflar, bu iddiaları güçlendirirken, henüz ne Erçel'den ne de "Yalı Çapkını" dizisinin yapımcılarından konu hakkında bir açıklama gelmedi.

ekran-goruntusu-2024-01-04-135259.jpg

24 Kasım 1993'te Balıkesir'de doğan Hande Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü mezunu. Kariyerine modellikle başlayan Erçel, 2012 yılında Azerbaycan'da düzenlenen bir güzellik yarışmasında ikinci oldu. Ardından oyunculuk kariyerine adım atan Erçel, "Güneşin Kızları", "Aşk Laftan Anlamaz", "Halka" ve "Sen Çal Kapımı" gibi dizilerde rol aldı. "Aşk Laftan Anlamaz"daki performansıyla En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Altın Kelebek Ödülü'nü kazanan Erçel, oyunculukta gösterdiği başarıyla tanınıyor.

ekran-goruntusu-2024-01-04-135320.jpg​​​​​​​

Kaya Erçel ve Aylin Erçel'in kızı olan Hande Erçel, aynı zamanda oyuncu Gamze Erçel'in kız kardeşi. Şimdilerde, "Yalı Çapkını" dizisine katılıp katılmayacağı merak konusu olan Erçel, hayranlarını ve magazin dünyasını heyecanla bekletiyor. Resmi bir açıklama yapılana kadar bu iddiaların doğruluğu belirsizliğini koruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.