Hasan Can Kaya Seyirciyi Kırdı Geçirdi! Cinsel Terapist Utancından Kıpkırmızı Oldu! “Fantezi Kurmalarına Eşlik Ediyorum”

Hasan Can Kaya Seyirciyi Kırdı Geçirdi! Cinsel Terapist Utancından Kıpkırmızı Oldu! “Fantezi Kurmalarına Eşlik Ediyorum”
"Konuşanlar" programının yeni bölümünde cinsel terapist Aynur'un esprili yaklaşımları ve Hasan Can Kaya'nın ilginç soruları izleyicileri kahkahaya boğdu.

Exxen platformunun sevilen programı "Konuşanlar", yeni sezonda da izleyicileri eğlendirmeye devam ediyor. Hasan Can Kaya'nın kendine has üslubu ve ilginç sorularıyla her bölümde farklı konuklarını ağırlıyor. Bu haftaki bölümde ise konuklardan biri cinsel terapist Aynur'du ve programda yaşanan diyaloglar gündeme damga vurdu.

Cinsel Terapist Utancından Kıpkırmızı Oldu! “Fantezi Kurmalarına Eşlik Ediyorum”

Hasan Can Kaya'nın cinsel terapi konusundaki merakı, cinsel terapist Aynur ile programda ilgi çekici anlara sahne oldu. Kaya'nın, "Cinsel terapiye oyun eklediğin oluyor mu?" sorusuna Aynur'un verdiği "Tabii ki" yanıtı, konunun daha da derinlemesine işlenmesine zemin hazırladı.

Sır Vermeden Ser Verdi

Hasan Can Kaya'nın "En ilginç cinsel fantezi neydi?" şeklindeki sorusu üzerine, cinsel terapist Aynur etik kurallar gereği detay vermekten kaçındı. Programda ilginç diyaloglar ise şöyle gelişti:

Aynur: Şu an aklıma gelmiyor aslında...

Hasan Can Kaya: Tam anlatacaktın araya girdiler

Aynur: Hevesim kaçtı...

Hasan Can: Sen tedavi yöntemi öneriyor musun? Bence itfaiyeci olun diğeriniz yanıyor olun...

Aynur: Fantezi kurmalarına eşlik ediyoruz...

Güldüren Diyaloglar… Detaylar Gizli Kaldı!

Hasan Can Kaya'nın, "Çok kötü noktadan alıp çok iyi bir noktaya ulaştırdığın cinsel terapiler oldu mu?" sorusuna Aynur'un "Yok, yeniyim bu alanda" cevabı ise stüdyoda kahkahaları beraberinde getirdi. Kaya'nın esprili bir dille "Boşalan olmadı yani..." demesi ise programa damgasını vuran anlardan biri oldu.

Eğlenceli ve Bilgilendirici Bir Bölüm

"Konuşanlar"ın bu bölümü, cinsel terapi konusuna hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir bakış açısı getirdi. Hasan Can Kaya ve konuğu Aynur arasındaki diyaloglar, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Program, her hafta farklı konuları ve konuklarıyla izleyicilere hem güldürüyor hem düşündürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.