Tutuklu Dilan Polat Yeni Şube Açtı! Kalabalığı Görenler Yok Artık Dedi! "Enerci" Dansıyla Coştular…

Tutuklu Dilan Polat Yeni Şube Açtı! Kalabalığı Görenler Yok Artık Dedi! "Enerci" Dansıyla Coştular…
Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat'ın güzellik merkezinin Kağıthane'deki yeni şubesi, yoğun katılımla ve "Enerci" şarkısı eşliğinde eğlenceli bir törenle açıldı.

İstanbul, Kağıthane - Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamaları nedeniyle tutuklu olan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin sahibi olduğu güzellik merkezlerinden birinin yeni şubesi Kağıthane'de görkemli bir açılışla hizmete girdi. Kayyım yönetimindeki şubenin açılışı, Dilan Polat'ın popüler şarkısı "Enerci" ile renklendi.

Şarkılar ve Danslar Eşliğinde Açılış

Açılış töreninde, Dilan Polat'ın "Enerci" şarkısı çalarken katılımcılar coşkulu bir şekilde dans etti. Kalabalık bir katılımla gerçekleşen açılışta, müşteriler ve davetliler şarkı eşliğinde eğlenirken, şube yöneticisi markanın sorunsuz bir şekilde faaliyetlerine devam ettiğini ve hedeflerine doğru ilerlediklerini vurguladı.

ekran-goruntusu-2024-01-08-130806.png

Engin Polat'ın Annesi de Katıldı

Açılışa, Engin Polat'ın annesi Şükran Polat'ın da katılması dikkat çekti. Katılımcılar arasında Dilan Polat'a destek amacıyla geldiklerini belirten pek çok kişi bulunuyordu. Şubenin açılışının, Dilan Polat'ın güzellik merkezi zincirinin başarı hikayesine yeni bir sayfa eklediği konuşuldu.

Kayyım Yönetimindeki Şubeden Büyük İddia

Polat çiftinin güzellik merkezi zinciri, kayyım yönetimi altında faaliyetlerini sürdürüyor. Yeni şubenin açılışı, bu süreçteki iddialı bir adım olarak görülüyor. Güzellik merkezi, Kağıthane şubesinin açılışını büyük bir coşku ve müşteri ilgisiyle kutladı.

ekran-goruntusu-2024-01-08-130751.png

"Enerci" ile Coşkulu Kutlama

Dilan Polat'ın şarkısı "Enerci"nin törende çalması ve katılımcıların dans etmesi, açılışa ayrı bir renk kattı. Şarkının, Polat'ın müşterileri ve hayranları arasında popüler olduğu ve markanın enerjisini yansıttığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum