Yalı Çapkını'nın Abidin'i Herkesi Şok Etti! Ağda Görüntüleri Olay Oldu! Ersin Arıcı Viral Oldu!

GPT"Yalı Çapkını" dizisinin sevilen karakteri Abidin'i canlandıran Ersin Arıcı, geçmişte katıldığı bir yarışma programındaki komik ve zorlu anlarıyla sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

"Yalı Çapkını" dizisinin sevilen karakteri Abidin'i canlandıran Ersin Arıcı'nın, geçmişte katıldığı bir yarışma programındaki eski hali sosyal medyada tekrar gündeme geldi.

2013 yılında Fox TV'de yayınlanan 'İmkansız Karaoke Yılbaşı Özel' programına katılan Arıcı, o günlerde yaşadığı ilginç ve komik anlarla şimdilerde yeniden konuşuluyor.

ekran-goruntusu-2024-01-09-222611.png

Yalı Çapkını'nın Abidin'i Herkesi Şok Etti!

Dizide Ferit'in sağ kolu olarak tanınan ve Suna ile yaşadığı aşkla dikkat çeken Abidin karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Arıcı, geçmişte katıldığı yarışma programında oldukça zorlu bir mücadeleye girişmişti. Araba kazanma umuduyla yarışmaya katılan Arıcı, "Urfalıyam Ezelden" şarkısını söylerken aynı zamanda ağda yaptırmak zorunda kaldı.

yali-capkini-abidin-kimdir-ersin-arici-kimdir-kac-yasinda-beril-pozam-ersin-arici-340d84f.webp

Ağda Görüntüleri Olay Oldu!

Programda bacaklarına, kollarına ve göğsüne ağda yapılırken şarkıyı söylemeye devam eden Arıcı'nın bu komik ve zorlu anları, şimdilerde sosyal medyada tekrar gündem oldu. Ünlü oyuncunun bu eski görüntüleri, izleyiciler tarafından hem şaşkınlıkla hem de gülümsemeyle karşılandı.

ekran-goruntusu-2024-01-09-222528.png

Ersin Arıcı'nın bu anları, "Yalı Çapkını" dizisinin popülerliği sayesinde yeniden ilgi odağı oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Arıcı'nın o günkü haliyle bugünkü başarılı oyunculuk performansını kıyaslayarak, oyuncunun ne kadar yol katettiğine dikkat çekiyorlar.

Ersin Arıcı Viral Oldu!

Bu nostaljik geri dönüş, Ersin Arıcı'nın kariyerindeki çeşitliliği ve oyunculuk yolculuğundaki ilginç dönemeçleri gözler önüne seriyor. Oyuncunun geçmişten bugüne kadar olan serüveni, hayranları tarafından takdirle karşılanıyor ve onun oyunculuk yeteneğine olan saygıyı artırıyor.

Yalı Çapkını'nın Abidin'i olarak tanınan Ersin Arıcı'nın bu eski ve eğlenceli hali, sosyal medyada viral olurken, oyuncunun eski ve yeni hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.