Kocası Genelevine Gitti, Eşi Kapısında Bekledi! Protestosunu Görenler Şaştı Kaldı! İçerde Dünya Para Harcamış…

Kocası Genelevine Gitti, Eşi Kapısında Bekledi! Protestosunu Görenler Şaştı Kaldı! İçerde Dünya Para Harcamış…
Bir genelev, bir kadının kocasının 4 bin dolar harcayarak 7 saat geçirdiği iddiasıyla gündeme geldi. Eşi tarafından protesto edilen genelev yönetimi, 'Bu bizim sorunumuz değil' diyerek duruma tepki gösterdi.

Avustralya'nın Queensland eyaletinde bulunan Gold Coast bölgesi, sıradışı bir olaya sahne oldu. İsmi açıklanmayan bir kadın, kocasının bir genelevde 7 saat boyunca 4 bin dolar (yaklaşık 120 bin TL) harcamasının ardından isyan etti. Karısının bu durumu protesto etmek için genelevin önüne gelmesi, dikkat çekici bir olaya dönüştü.

Kocası Genelevine Gitti, Eşi Kapısında Bekledi!

Genelevin müdürü Suzanne Pfeifer, duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Pfeifer, "Bunu kocanızla görüşün, bizim sorunumuz değil" diyerek, kadının iddialarına cevap verdi. Genelev yönetimi, adamın hizmet için ödeme yaparken bilinçli olduğunu ve işlemin yasal sınırlar içerisinde gerçekleştiğini belirtti.

ekran-goruntusu-2024-01-17-203440.png

Protestosunu Görenler Şaştı Kaldı!

Protesto eden kadın, kocasının sarhoş olduğunu ve uyuşturucu kullandığını iddia ederek, genelevin bu durumdan faydalandığını öne sürdü. Ancak Molendinar'daki genelevin müdürü Pfeifer, müşterinin ilk saatlik ücreti nakit olarak ödediğini ve kalan süreyi kredi kartı ile ödediğini ifade etti.

Kadın, genelev önünde barışçıl bir protesto düzenledi. Pfeifer, bu duruma karşı müşterilerin tepkisinden endişe ettiğini ve herhangi bir güvenlik sorunu olması durumunda polisi arayacaklarını dile getirdi. Pfeifer ayrıca, eğer kadın kocasının dolandırıldığına inanıyorsa, polise başvurmasını tavsiye etti.

İçerde Dünya Para Harcamış…

Genelev yönetimi, yasal bir işletme olduklarını ve sundukları hizmetin meşru olduğunu vurguladı. Pfeifer, "Ne yaptığını biliyordu ve karısına yakalandı. Eğer kadın 4 bin dolar için kocasına kızgınsa bunu onunla görüşsün bizimle değil. Onun eylemlerini biz kontrol etmiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.