Beklenen Oldu! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir İlk Kez Birlikte Görüntülendi! İşte O Anlar...

Beklenen Oldu! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir İlk Kez Birlikte Görüntülendi! İşte O Anlar...
Uzun süredir aşk dedikodularıyla gündemde olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, Milano tatilinden dönüşte havalimanında ilk kez birlikte görüntülendi.

Türk magazin gündeminin uzun süredir merak konusu olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilişkisi, sonunda gözler önüne serildi. Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya ve sevilen şarkıcı Mert Demir, baş başa çıktıkları Milano tatili sonrası Türkiye'ye dönüşte havalimanında objektiflere yakalandı.

Ateşe Bir Düşen Pir Düşen Serenay Sarıkaya'dan Sevgilisi Mert Demir'in Fotoğrafına Yeni Yorum Geldi!

Muhabir Online'ın haberine göre, ikili Türkiye'ye birlikte gelirken, Serenay Sarıkaya'nın basın mensuplarını fark etmesiyle sevgilisi Mert Demir'i valizlerin bulunduğu alanda beklemesi konusunda uyardığı iddia edildi. Valizlerini aldıktan sonra havalimanından ayrılan Sarıkaya, basın mensuplarının özel hayatıyla ilgili ısrarlı sorularına, "Çok tatlısınız ya... Her seferinde bunu yapmanın bir anlamı yok ama! Söyleyecek bir şeyim yok," diyerek yanıt verdi.

Oyuncudan yaklaşık 15 dakika sonra havalimanından ayrılan Mert Demir ise, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak hızla oradan ayrıldı. İlişkileri hakkında bugüne kadar herhangi bir açıklama yapmayan çiftin, birlikte görüntülenmesi aşk dedikodularını güçlendirdi.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatilden döndü! İkili birlikte görüntülenmemek için köşe bucak kaçtı - Kartal Gazetesi

Serenay Sarıkaya, son olarak "Aile" dizisindeki performansıyla beğeni toplarken, Mert Demir ise müzik kariyerindeki başarılarıyla adından söz ettiriyor. İkili hakkında çıkan aşk dedikoduları, sosyal medyada ve magazin gündeminde sıkça yer alıyordu. Milano tatili dönüşü havalimanında bir arada görüntülenmeleri, bu dedikoduları doğrular nitelikte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.