Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan İlişkisi Doğrulandı: "Kötü Bir Şey Yapmadık"...

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan İlişkisi Doğrulandı: "Kötü Bir Şey Yapmadık"...
Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan ile olan ilişkisini ilk kez doğrulayarak, "Kötü bir şey yapmadık, bu çok normal" dedi. İkili arasındaki aşk iddiaları 2 yıl sonra doğrulama buldu.

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın arasındaki aşk iddiaları, uzun süredir magazin gündemini meşgul ediyordu. Erdoğan'ın yazıp yönettiği "İnci Taneleri" dizisiyle ekranlara dönüşü ve kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile olan ilişkisi, magazin dünyasında sıkça konuşulan konular arasında yer alıyordu. Yılmaz Erdoğan konuyla ilgili sessizliğini korurken, ilişkilerine dair spekülasyonlar devam ediyordu. Ancak, Cansu Taşkın'dan beklenen itiraf nihayet geldi.

2 yıl sonra itiraf geldi! Yılmaz Erdoğan, 25 yaş küçük Cansu Taşkın'la aşk yaşıyor

Pınar Kerimoğlu'nun televizyon programına konuk olan Cansu Taşkın, ilişkilerine dair sorulan bir soruya "Evet, haberler doğru" diyerek yanıt verdi ve Yılmaz Erdoğan ile ilişkisini doğruladı. Taşkın, "Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım ve konuşmamaya da devam edeceğim. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Ama evet, sorularınızın cevabı evet. Biz kötü bir şey yapmadık, bu çok normal. Daha fazla bu konulara girmek istemiyorum, benim için çok değerli bir insan" ifadelerini kullandı.

Cansu Taşkın, itirafının ardından Yılmaz Erdoğan'ın kendisine dil konusunda yardımcı olduğunu, kullandığı kelimelerle ilgili kendisini düzelttiğini belirtti. Bu açıklama, ikilinin ilişkisindeki samimiyeti ve birbirlerine olan desteğini de gözler önüne serdi.

2 yıl sonra itiraf geldi! Yılmaz Erdoğan, 25 yaş küçük Cansu Taşkın'la aşk yaşıyor

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın arasındaki ilişki itirafı, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. İki yıldır devam eden ilişkilerini doğrulayan Taşkın'ın bu açıklaması, merak edilen birçok sorunun cevabını vermiş oldu. Bu gelişme, özellikle sosyal medyada ve magazin basınında geniş yer buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.