Somer Sivrioğlu ve Ayşe Özyılmazel'den Sürpriz Aşk! 22 Yaş Farkı Olay Oldu... Yok Artık!

Somer Sivrioğlu ve Ayşe Özyılmazel'den Sürpriz Aşk! 22 Yaş Farkı Olay Oldu... Yok Artık!
Ünlü şef Somer Sivrioğlu, şarkıcı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel ile yeni bir aşka yelken açtı. 1 aydır gizli gizli görüşen çift, bayram tatilini Alaçatı'da birlikte geçirme kararı alarak ilişkilerini gözler önüne serdi.

Ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun aşk hayatı, son dönemde magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. 20 yıllık eşi Aslı Sencer ile Aralık 2021'de yollarını ayıran Sivrioğlu, bir süre sonra Aslı Turanlı ile anılmış ve ikilinin samimi görüntüleri magazin basınında yer almıştı. Ancak Turanlı, çıkan haberler üzerine yaptığı açıklamada ikilinin sadece arkadaş olduğunu belirtmişti.

Somer Sivrioğlu ve Ayşe Özyılmazel'den Sürpriz Aşk!

Şimdiyse magazin dünyasından sürpriz bir haber daha geldi. Görünüşe göre Sivrioğlu'nun kalbi, yeni bir aşka yelken açmış durumda. Son gelen bilgilere göre ünlü şef, şarkıcı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel ile aşk yaşıyor. İddialara göre çift, 1 aydır gizli gizli görüşüyor ve birbirlerine olan aşklarını itiraf etmiş durumda.

Sivrioğlu, aslen Atina'ya arkadaşları ve oğlu ile tatile gitmeyi planlarken, son anda planlarını iptal ederek, Ayşe Özyılmazel ile bayram tatilini geçirmek üzere Alaçatı'ya gitmeye karar verdi. Çiftin, birlikteliklerini bayram tatilinde ilk kez gözler önüne sermeyi tercih ettiği konuşuluyor.

Bu yeni gelişme, hem Somer Sivrioğlu'nun hem de Ayşe Özyılmazel'in hayranlarını şaşırttı ve sevindirdi. İkilinin birlikteliği, magazin dünyasında heyecanla takip edilen bir konu haline geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.