Ateşli Öpüşme Sahnesi Ortalığı Yakıp Yıktı! Seranay Sarıkay’ın O Hallerini Görenlerin Tüyleri Diken Diken Oldu…

Ateşli Öpüşme Sahnesi Ortalığı Yakıp Yıktı! Seranay Sarıkay’ın O Hallerini Görenlerin Tüyleri Diken Diken Oldu…
Netflix Türkiye, 9 Mayıs'ta prömiyer yapacak olan ve başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin fragmanını yayınladı. Ece Yörenç tarafından kaleme alınan bu romantik komedi gündeme oturdu!

Dizi, başarılı avukat Leyla Taylan'ın, yaşadığı acı verici ayrılığın ardından kendini toparlama sürecini ve bu süreçte yanında olan yakın dostlarının desteklerini konu alıyor. Leyla'nın aşk acısını atlatma çabaları, aynı zamanda çalıştığı avukatlık bürosundaki meslektaşlarının ilişkileriyle iç içe geçerek seyircilere hem dram hem de komedi sunuyor.

KAPAK1

Oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya'nın yanı sıra Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve Efe Tunçer gibi yetenekli isimler yer alıyor. Fragmanda öne çıkan bir öpüşme sahnesi ise izleyiciler arasında şimdiden büyük bir heyecan yaratmış durumda.

34

Netflix Türkiye'nin resmi X (Twitter) hesabından yapılan paylaşımda, "Hazırsak, AŞIK OLUYORUZ! Kimler Geldi Kimler Geçti 9 Mayıs'ta sadece Netflix'te." ifadeleriyle dizinin romantik atmosferi vurgulandı. Dizi, aşk ve dostluk temalarını işlerken, izleyicilere hem güldürecek hem de duygusal anlar yaşatacak gibi görünüyor. "Kimler Geldi Kimler Geçti", Netflix Türkiye'nin son dönemdeki en merakla beklenen yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.